Sneakers til mænd

Hvilke sneakers skal jeg vælge?

Det er altid det helt store spørgsmål, når man som mand står og skal have nye sneakers. Men hvilke er egentlig de fedest og mest hotte sneakers til mænd hertil vinter perioden? Jeg vil her i artiklen lave en lille liste over, hvilke jeg synes er et must have, når man går ind i jule månederne. Her kan du muligvis også finde et par ønsker du kan putte på ønskesedlen.

 

 1. New Balance 992.

Sneakers til mænd

Man kommer ikke udenom New Balance skoen. Den er en ikonisk sko som ses flere og flere gange i gade billedet. Skoen er endnu af fra samlingen der er en nyfortolkning af en gammel silhuet fra New Balance. Skoen er bygget op om en sål der giver komfort og stabilitet, hvilket virkelig er kernen for en vintersko. Ydermere er den lavet i blødt ruskind og slidstærkt læder, der er med til at give skoen en komfort der er svær ikke at elske. Den tidsløse grå farve gør at sneakeren aldrig går af moden.

En lille historie til sneakeren er, hvordan den egentlig blev så populær som den gjorde skal vi tilbage til 2006, hvor Steve Jobs hoppede i skolen og kastede sin kærlighed over den. Herefter blev den lyn hurtigt populær og kom under kategorien Dad-shoe. Sneakeren har lige siden være et match til den brede 501 Levis jeans.

Da skoen kan være svær at holde ren kan du med fordel tjekke Hvordan gør man hvide sneakers rene? ud.

 

2. Adidas Campus & Stan smith – Adidas x Human made

 

Sneakers til mænd

 

Endnu et skud på stammen fra Adidas og denne gang er det en samling af Adidas Campus og den ikoniske tennis sko Stan Smith. Man kan ikke snakke om Adidas og ikke få de 2 sko med i tankerne. Men hvad er så egentlig anderledes denne gang?

Skoen her har været fordi Nigo fra Human made som er multikunstner og står bag det det kreative brand. Nigo er ikke som mange andre designere da han har en helt særlig legende stil, hvor han virkelig formår at sætte sit præg på den ikoniske sneaker. Denne gang fik Nigo lov at sætte sit særpræg på en sneaker der gennem generationer har fyldt gadebillede. Skoen her udkom i ss20 og er derfor ikke ret gammel selvom skoen stadig har din silhuet som vi kender den.

Skoen er lavet i 3 udgaver af hver sneaker, hvilket gør det til 9 forskellige varianter. Salget af denne er begrænset, så hvis du ønsker en sko som ikke alle har så er Adidas et rigtig godt bud her.

Hvis du ikke skulle nå og få fat i Human made så kan du læse mere om Adidas Sneakers her, hvor der vil være godt stof om eks. Stan Smith. Ellers er der altid Adidas City series.

 

3. S.T Valentin Light weight Chelsea boot

Sneakers til mænd

 

Så kommer vi lidt mere lokalt, hvor vi skal se på den århusianske butik S.T Valentin som nu har udgivet deres eget mærke som går under navne S.T Valentin. De har udgivet 2 forskellige sko den chelsea boot og en derby shoe, som begge kommer i høj kvalitet. Skoen er lavet i 100 % kornet kalvelæder som virkelig giver skoen et fedt look, men også en komfort der ikke er til at forstille sig. Mange forbinder både en chelsea boot og derby shoe som en hård og ukomfortabel sko, men det har S.T Valentin virkelig fået vendt om på.

Skoen vejer kun 370 g, hvilket næsten ikke er til at forstå, men det skyldes en lækker EVA letvægts gummisål der ikke blot er let, men tillægger også en fantastisk komfort til foden. Yderliger er der indlagt en sål der kan tages ud, hvilket for mange er en bonus så der kan indlægges egen sål, hvis der er behov for dette.

Så hvis du mangler en sko til vinter perioden så tag et smut ned forbi guldsmedegade og prøv dem på, go ellers tjek dem ud på https://stvalentin.dk