Sneakers

Hos Sektion 1 finder du et stort udvalg af sneakers til mænd. Hos os finder du både et stort udvalg af cool sneakers med masser af farver, eller mere afdæmpede sneakers. Vores store udvalg af sneakers tæller bl.a. brands Balanciaga, AMI, Nike, John giger, Dr. Martens, Maison margiela og ikke mindst Adidas. Modellerne tæller blandt andet de populære Nike Air Max, samt de evigt populære Replica. Vi er overbevist om, at uanset hvad du søger, hvad enten det er en cool hverdagssneaker, som Adidas, Nike, og AMI, eller det formelle i form af en sej Dr. Martens eller Birkenstock model, så har vi det på lager. Sektion 1 er en af Danmarks største forhandlere indenfor sneakers, der trender mest og er mest set i gadebilledet. Vi søger konstant efter nye coole brands, som kan løfte vores sortiment endnu mere, så udvalget for dig som kunde, bliver langt større og bredere. 

Hvide sneakers til mænd

Sneakers

 

Sneakers er det vigtigste i dit klædeskab. Men hvilke sko skal man så have og, hvilke er klart et must have. De klassiske hvide sneakers er altid et must have. De går til alt i dit klæde skab og kan bruges til alle seværdigheder. Rigtig mange brands idag forsøger, at lave nogle clean sneakers som kan bruges af alle. Mange brande er begyndt at kigge tilbage på de gamle klassiske sko og se om de kan finde en nyfortolkning af skoen. Eksempelvis har Adidas taget deres gamle “German army trainer” og lavet en nyfortolkning af sneakeren. Derudover har brands som Maison Margiela lavet deres fortolkning af skoen og kaldt den Replica sneaker. Denne sko er gået verden over og er idag blevet et af Maisons mest ikoniske sneakers. Denne silhuet går igen fra kollektion til kollektion og er blevet en bestseller hos Maison. Alt dette kommer af en gammel sko fra adidas som de har lavet for mange år tilbage.

Er sneakers noget for dig kan du med fordel tjekke vores andre indlæg ud – Nike Air Force 1Air Jordan 1 SneakerHvordan gør man hvide sneakers rene?