Ringe til mænd

I kategorien Ringe til mænd, finder du primært herreringe fra det norske mærke Tom wood og danske Bobby Janco. Tom wood blev stiftet af Mona Jensen i 2013. Herreringe med fantastisk kvalitet og design, som siden mærkets start i 2013 har været en stor succes verden over. Mærket er på rekordtid blevet kendt verden over for at lave kvalitetssmykker i et simpelt og unikt design. Du finder i dag Bobby Janco og Tom Woods smykker i flere førende butikker. En ring fra Tom Wood og Bobby Janco vil være med til at give dit outfit den sidste karakter og attitude. Med andre ord vil det være prikken over i’et fo,r at du får det perfekte look. Ringene er unisex, og du finder derfor en masse forskellige modeller, som blandt andet tæller Cushion Black Onyx og Cushion Green Marble, der begge har en firkantet sten i henholdsvis sort og grønt marmormønster. Derudover vil du også finde forskellige Shield Top modeller, Cushion Satin, Hexagon Satin og ‘one size’. Gå på opdagelse i udvalget, og find den perfekte ring til din egen stil, eller miks flere af ringene.

Ringe som accessories

Ringe er i løbet af de sidste mange år gået fra at være en dame ting som mænd ikke skulle gå med. Tom woods begyndt tilbage i 2013 at lave stilfulde ringe til mænd som hurtigt blev opdaget. Denne trend blev stille og roligt opfanget i modebranchen og er idag blevet en mere og mere normal accessories. Ringe kan være med til at give lidt ekstra til outfittet om det er til et jakkesæt eller til et søndags outfit. Derfor opfordre vi til at du får en ring fra Toom woods som er lavet i 100 % sterling sølv.

Bobby Janco

Bobby Janco er et dansk inspireret smykke firma som er etableret i Aarhus. De har i længere tid lavet ringe og halskæder til mænd, og har gennem de seneste mange år vækstet og blevet etableret på det danske marked. Det er super fede ringe til mænd som kan bruges i dagligdagen og til dit fineste pus. Du kan læse meget mere om Bobby Janco her eller tjekke dem ud på deres egen hjemmeside Bobby Janco