Nye Creative director hos Louis Vuitton

Den nye creative director er hentet direkte ind fra streetwear branded OFF-WHITE.

 

I denne uge har Louis Vuitton fået ny Creative director som ikke blot kender til branchen, men er også en af de bedste til det han laver. Virgil Abloh er tidligere designer for det verdens kendte OFF-White som dominerer inden for street wear.  Virgil skal nu til at få et helt nyt kendskab til luksusmoden i stedet for streetwear.

 

 

Selvom dette kan virke som en overraskelse, at det nu er Virgil der skal stå for den luksuriøse herrekollektionerne, er han alligevel igennem en længere periode blevet sammenlignet med Kim Jones som førhen har været creative director hos Louis Vuitton. Det startede lidt ud med nogle små hints fra Virgil gennem hans Instagram, hvor der gentagende gange blev set post med Louis Vuitton og Off-white sammensat. Den første tanke gik hurtigt på at det blot var et samarbejde mellem de to dominanter, og det ville blive til sommerens store emne inden for collabs. Det skulle være en efterfølge på nok det største collab nemlig Supreme x Louis vuitton, hvor der blev lanceret hoodies, sweatshirts og tasker, som tog modeverden med storm.  Dette var ikke ikke tilfældene og skulle ikke blot være et nyt collab.

I en officiel udtagelse, udtaler Virgil “For the last eight to 10 years we’ve been having this conversation about what’s new, and for me, that has to do with making luxury relatable across generations,” Derudover tilføjer han “i´ve  been putting together an eight-page “brand manual” defining the new ethos of his Vuitton. “The first thing I am going to do is define new codes. My muse has always been what people actually wear, and I am really excited to make a luxury version of that” said Virgil Abloh.

Det har altid være et kæmpe mål for Virgil at når de vilde luksus brand der repræsenerer toppen af mode og fashion. Udover den fantastiske stilling er Virgil stolt over at kunne vise den yngre generation, at der ikke blot er en måde man skal være og se ud på, for at besidde en stilling som creative director hos et fashion brand som Louis Vuitton.

Hvordan det skal gå Virgil, er ikke til at vide, men det bliver spændende, at se hvordan han kommer til at skabe Louis vuitton. Om han kan formå at opretholde det luksuriøse design og brand, med en blanding af hans tidligere erfaring hos OFF-WHITE.

Alt dette vil vise sig til næste sommer, hvor hans første kollektion vil udkomme. Om det bliver en succes, er jeg helt sikker på.

For yderligere interesse er du meget velkommen til at kontakte mig på følgende:

Lukas.breum@live.dk

42 22 05 25