Nike Air Force 1

Der vil her i oktober igen blive tilføjet endnu en silhuet til samling af de mange Air force 1 der gennem åerne er kommet. Denne gang hedder den Crater foam som er en custom Air force 1, som ligger under deres nye initiativ om ecco frendly shoes. Derfor er denne sko lavet af genanvendlige materialer. Denne sko hører under Nikes “move to zero” kampagne, hvor de prøver at gøre så mange af deres ting miljøvenlige.

Air force 1 er nok en af de mest kendte sko hos Nike. De bliver solgt verden over og de kan bruges af folk i alle aldre. Dette gør skoen til en must have i dit klædeskab. Derfor kan det være fedt at have en lidt anden Air force end din ven har fra skolen. Skoen her kunne derfor være en måde at udskifte lidt i dit klædeskab og derved give den lidt ekstra.

Skoen er fyldt med en masse farver og forskellige former for materialer, men selvom den er fyldt med forskellige udtryk er det stadig lavet ud fra den gode gamle Air Force 1 som vi alle kender den. Det er stadig samme høje bund der giver den et chunky udtryk, hvilket for mange er grunden til Skoen er så hyped som den er. Skoen er lavet med en lille detalje, hvor der kommer hvide syninger på kryds, som giver et brud på de mange farver og spiller lidt anderledes, hvilket faktisk ser super fedt ud.

Skoen er ikke sat til en præcis dato, men regnes med at komme inden udgangen af 2020, men regnes også med at komme i løbet af oktober, hvor skoen kan findes inde på nettet. Den vil komme til både mænd og kvinder og den vil kunne fås i alle størrelser.

Skoen vil være vil at finde på forskellige hjemmesider herunder nikes egen hjemmeside, men der kan godt være kø til skoen så det er med at holde øje inde på nike, hvis du ønsker at få fingerne i et par af de nye Nike Air Force 1 Crater Foam.

Er du interesserede i andre Nike sneakers kan du se vores Air Jordan 1 Sneaker her. Tjek den ud!

Summary
Event
Nike air force 1 crater foram release
Location
Online Worldwide ,
Starting on
oktober 23, 2020
Ending on
oktober 31, 2020
Description
I Oktober vil den nye Air force 1 blive released worldwide og du kan få fat i den.
Offer Price
DKK 750