Hvordan gør man hvide sneakers rene?

Spørgsmålet, hvodan man gør sine hvide sneakers rene er? kommer ofter og ofter, men hvordan gør man det bedst vil jeg herunder gennemgå.

Måden hvorpå du rengøre dine sneakers bedste muligt er meget forskelligt fra sko til sko, men der er godt nogle måder, som kan være bedre end andre. Det kan også være forskelligt i forhold til, om dine sko er en læder sko eller en ruskind sneaker, hvor man skal bruge et bestemt kit for at få dem helt rene.

Nu vil du blive taget igennem en guide af, hvordan du bedst muligt gør dine sneakers helt hvide igen.

Step 1 – Set up med dit kit og håndklæder. 

Hvordan rengør jeg mine sneakers

I dette step kan vi anbefale du benytter dig af jason mark til at rengøre dine sneakers. Derudover kan der tilkøbes forskellige børster, hvis man ønsker de skal være helt som nye. Derudover kan der købes quick wipes til at få det værste af til at starte med. 

 

Step 2 – Børst alt snavs af sneakers. 

Hvordan gør jeg mine hvide sneakers rene

Her kan anbefaler vi at du benytter dig af Jason marks børste hoved som hverken ridser eller ødelægger sneakeren, når du børsten den. 

 

Step 3 – Brug din quick wipe 

Hvordan gør jeg mine hvide sneakers rene?

Du kan med fordel benytte en quick wipe, eller kan du også bruge en våd klud til ay fjerne de værste pletter og snavs. Vi anbefaler du dupper eller bruger twisted bevægelser for at få alt væk.

 

Step 4 – Fjern snørebånd og gør din børste våd og begynd at rengør.

Hvordan gør jeg mine hvide sneakers rene?

Første tager du dine snørebånd og fjerne fra skoen. Herefter finder du en bowle med vand og tilføjer dit jason mark cleaning soap. Så dypper du din børste i vandet og begynder at rengøre din sneaker. Kom godt rundt omkring og sørge for at få fat i alle sprækker og huller. Du skal ikke være bange for at give den flere omgange og gerne tør den ren inden du begynder på anden omgang. Du kan med fordel vakse den grundigt og skifte vand 3 gange.

 

Step 4 – Husk også at rengør din sål. 

Hvordan gør jeg mine hvide sneakers rene?

Det er super vigtigt at du husker at rengøre din sål. Dette kan du med fordel gøre ved brug af acetone som nemt og hurtigt gør din sål helt hvid igen.

 

Step 5 – Lad den tørre natten over og benyt imprægnering dagen efter. 

Hvordan får man sine hvide sneakers rene?

Der er super vigtigt du får dine sko helt tørre. Dette kan du gøre ved at lade dem stå natten over. Herefter kan du nemt tilføre et lag imprægnering for at de ikke bliver snavset til igen. 

 

Jeg håber denne guide var til at forstå og nemt kunne bruges til at give dine sneaker nyt live igen.

Hvis dette var interrassant, så kan du med fordel tjekke vores indlæg om Sneakers til mænd