Bobby Janco

Hvilke ringe skal man virkelig vælge når man er på udkig efter en herre ring. Jeg vil sige der er 2 muligheder som er værd at overveje. De ene er Tom woods og det andet er Bobby Janco. Forskelle på de 2 brands er simpelt, nemlig prisen. Bobby janco´s ringe er alle lavet er 925 sterling silver, hvilket gør du er fri for nikkel og at de mister farvel.

Men er det nu også stilede at gå med ringe, hvis man er dreng, og svaret er ja. Det er efterhånden blevet mere og mere normalt bland mænd at gå med ringe. Ringen kan bruges til at give dit outfit lidt ekstra. Der kan bruges i mange anledninger og til alle outfits. De er tidsløse og kan bruges af alle. Derudover bliver ringen hurtigt et essentiel ligesom dit ur, hvor du ikke kan undvære det og det et must når du træder ud af døren.

Bobby Janco er et dansk ejet brand og ligger i Aarhus, hvor de idag laver og designer ringe til mænd. Alle deres ringes kan findes i fysisk butik i Aarhus herunder Butikker som S.T. Valentin og Magasin. Ringene koster omkring 1200 DKK. og kan findes i flere størrelser. De Sidder som de skal og man kan kun som kunde blive glad for dem.

Udover ringe laver Bobby Janco også halskæder og armbånd som også er lavet af 925 sterling sølv. Alle deres design er minimalistiske og tidsløse.

Ud fra min bedømmelse vil jeg sige at ringe bliver mere og mere moderne og flere vil begynde at gå med det som et essentiel til deres outfits. Derfor vil jeg give Bobby Janco 5 stjerne og klart anbefale det til alle kunder derudover som går og overvejer om de skal have en ny ring. Så vil jeg klart anbefale i tager et smut ind forbi deres hjemmeside eller smutter ned i S.T. Valentin og tager et kig på deres mange modeller.

Hvis du vil læse mere kan du altid tjekke vores Ringe til mænd

Summary
Review Date
Reviewed Item
Ringe Bobby Janco
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Bobby Janco
Price
DKK 1.100
Product Availability
Available in Stock