OCV X CALVIN KLEIN - FALL/WINTER VIDEO LOOKBOOK

Det velkendte amerikanske mærke Calvin Klein har til denne sæson indgået et kreativt samarbejde med Gregory DeliCarpini Jr . (manden bag det populære online magasin Oyster Colored Velvet ).

Denne første smagsprøve på samarbejdet viser en underspillet samt yderst velkomponeret video lookbook. Hvor idéen om moderne maskulinitet bliver udforsket.

Udvalgte centrale elementer fra Calvin Kleins fall/winter kollektion bliver i videoen fremhævet på fornemmeste vis. Hvor bl.a. close-up, en underspillet cool-ness og et fremragende sangvalg er med til at skabe et en interessant stemning.

Til foråret kan du finde den stærke spring/summer kollektion fra Calvin Klein Jeans i SEKTION 1 butikken.

CHILDISH GAMBINO - TELEGRAPH AVE (“OAKLAND” BY LLOYD)

Donald Glover er igen klar med nyt materiale i form af en visualisering af nummeret Telegraph Ave (“Oakland” by Lloyd) fra studioalbummet because the internet.

Videoen folder sig ud i Kauai øens prægtige natur, hvor sangeren Jhené Aiko og Glover nyder hinandens selskab på denne fredsfyldte Ø.

Forvent en video, som er yderst velproduceret og ikke mindst overraskende. Vi kan herfor kun anbefale, at du ser musikvideoen til ende.

'));