BEE LINE X TIMBERLAND - FALL/WINTER 6" BROGUE

Partnerskabet mellem Mark McNairy og Pharrells Billionaire Boys Club holder sig stadig i ilden med det velkendte Bee Line koncept.

Endnu engang har konceptmærket indgået et samarbejde med støvlegiganten Timberland , hvorpå de har skabt en udfordrende ny fortolkning af den klassiske 6"(inch) Brogue støvle.

Denne gang har Mark McNairy og Pharrell hentede inspirationen fra Harlem renæssancen, dog mere specifikt fra Jazz sangeren Cab Calloway og hans two-tone wingtip sko. Inspirationen har resulteret i et par flotte æstetiske støvler med tilpas meget kant og stil.

Du kan se billederne af støvlerne ovenfor, som oven i købet er taget af Rog Walker , den spændende og ikke mindst yderst velklædte fotograf.

OCV X CALVIN KLEIN - FALL/WINTER VIDEO LOOKBOOK

Det velkendte amerikanske mærke Calvin Klein har til denne sæson indgået et kreativt samarbejde med Gregory DeliCarpini Jr . (manden bag det populære online magasin Oyster Colored Velvet ).

Denne første smagsprøve på samarbejdet viser en underspillet samt yderst velkomponeret video lookbook. Hvor idéen om moderne maskulinitet bliver udforsket.

Udvalgte centrale elementer fra Calvin Kleins fall/winter kollektion bliver i videoen fremhævet på fornemmeste vis. Hvor bl.a. close-up, en underspillet cool-ness og et fremragende sangvalg er med til at skabe et en interessant stemning.

Til foråret kan du finde den stærke spring/summer kollektion fra Calvin Klein Jeans i SEKTION 1 butikken.

LIBERTINE-LIBERTINE - F/W 14

Det danskfødte mærke Libertine-Libertine er netop klar med deres fall/winter kollektion samt en tilhørende lookbook.

Til denne sæson blander Libertine-Libertine igen street-elementer med flere klassiske silhuetter, hvilket har et spænende samspil.
Herudover bliver metervarer, kvaliteter, snit, sy og design vægtet højt, hvorpå produkter som bomber jackets, parkacoats, skjorter og bukser får et helt nyt udtryk.

Stilen er casual - dog samtidig formel, hvor rene linjer og detaljer præger det samlet kollektionsbillede.

Du finder flere af de nye produkter fra Libertine-Libertines F/W-kollektion i SEKTION 1 netop nu.

NORSE PROJECTS - F/W 2014

Med deres rene og friske tilgang til design, kan danske Norse Projects ved lethed stemples, som et af de førende mærker for skandinavisk herretøj.

Norse Projects er utrolig fortrinlig til at kombinere funktion med det klassiske og rene look, hvilket denne F/W kollektion på ny afspejler.

Vandreture har været inspirationskilden til kollektionen, hvorpå produkterne bevidst er blevet pejlet henimod funktionelt hverdagsbrug.
Kollektionen byder hermed på slim-fit isolerende parkacoats, en alsidige navy coach blazer og forskellige farvet PVC-belagte regnjakker. Udover overtøjet bliver kollektionen suppleret fornemt med strik, sweatshirts, T-shirts samt meget mere, hvor metervaren samt kvaliteten som altid er i højsæde.

Du finder mange af produkterne fra den omtalte kollektion hos SEKTION 1 netop nu.

SUPREME - F/W 14

Det enestående streetwear brand fra New York er endelig klar med deres længe ventet fall/winter kollektion.

Som altid byder kollektionen på nye tiltag indenfor modens verden. Denne gang ser vi bl.a. den hvide dunjakke med pels, som vækkes til live igen samtidig med at mønstre præger store dele af kollektionen.

Endvidere er der igen blevet samarbejdet på kryds og tværs til denne kollektion. Her er der tale om New York-mærket Schott og rap-legenden KRS-One , som begge har bidraget til forskellige produkter.

Du kan se flere billeder af den nye fall/winter kollektionen på Supremes egen hjemmeside.

NEIGHBORHOOD x CARHARTT - FALL 14

De mangeårige samarbejdspartnere NEIGHBORHOOD og Carhartt er igen gået sammen om et interessant kollaborativt projekt.

På ny har virksomhederne gennem deres fælles passion for arbejdstøj  skabt en fall-kollektion, hvor kunsthåndværk og kvalitet er i højsæde. Hvert produkt har en tydelig opmærksomhed på detaljer samt æstetik.
Et spænende tiltag i denne kollektion er NEIGHBORHOOD’s  massive leopard på Carhartt’s slidstærke lærredskvaliteter, hvilket giver et nyt twist.

Kollektionen rummer et udvalg af busker, jakker, sweatshirts, t-shirts, caps, huer og andre gadgets, som bliver tilgængelig verden over d. 4. september.

A.P.C. x KANYE F/W 14

Seks måneder efter forpremieren af deres andet og sandsynligvis sidste kollaborative kollektion, har Kanye West og A.P.C. frontmanden Jean Touitou netop annonceret at F/W 14 samarbejdet officielt lanceres i denne måned.

Præsentationen udviser samme sæt antræk, som vi så tilbage i januar, hvor de to minimalister dykkede dybt ned i Jean Touitous dyre millitær-samling, hvilket skabte det velkendte inspirationsgrundlag.

Inspirationen har nu resulteret i lusuriøst og simplistisk komfortabelt tøj, som opretholder en fornem identitet.

Selve proccessen omkring den længeventet kollektion har eftersigende været adeles langvarig, da Kanye er yderst perfektionistisk .
Perfektionen er dog kommet A.P.C. og Kanye tilgode, da slutresultatet er ekstrem vellykket.

COMME des GARÇONS SHIRT “THE GREAT ESCAPE’‘

Magasinet Visual Tales har kastet sig over en fornem editorial af COMME des GARÇONS SHIRT opsigtsvækende efterår/vinter-kollektion.

Selve kollektionen udviser visse eksperimenterende elementer, hvor et mix af forskellige metervarer er essentiel. Herudover ser vi også interessante skjorte silhuetter, som top-tier og button down. Den klassiske COMME des GARÇONS stribet long-sleeve er også at finde i kollektionen, dog i en ny fortolket udgave.

Billedeserien er fotograferet af Jerry Buttles og stylet af David Vandewal. Inspirationen til denne editorial er hentet fra Steve McQueen’s kendte film ved samme navn (’'The Great Escape”) .

A BATHING APE x COCA-COLA

Det japansk-baseret mærke A Bathing Ape annonceret i sidste uge et samarbejde med et af verdens mest velkendte brands, nemlig Coca-Cola.

Anonceringen havde ikke mange informationer eller billeder med på vejen, hvorfor vi måtte vente i spænding.

Nu er kollektionen endelig blevet offenligtgjort og den skuffer næppe - tværtimod. Hele spektret af kollektionen er gennemført fra ende til anden.
A Bathing Ape har formået at inkorporere læskedrikgiganten i et unikt modeunivers.

De to fagområder mødes på fornemmeste vis, hvorpå begge parter bibeholder deres identitet udadtil. A Bathing Ape har bl.a. taget deres ikoniske camouflage mønster og fusioneret det med Coca-Colas famøse røde farve.

Herudover rummer kollektionen også limited-edition prints samt et speciallavet G-Shock ur. Andre gimmicks som yo-yo og drikkeglas er også repærsenteret i denne fortræffelige kollektion.

Alle elementer fra ovenstående kollektionen bliver lanceret d. 5 juli.

PHARRELL WILLIAMS x G-STAR “RAW FOR THE OCEANS’‘

Den kreative alt-mulig-mand Pharrell Williams har slået pjalterne sammen med det velkendte hollandske tøj brand G-Star . I fællesskab har de skabt et unikt tøj koncept, hvorpå naturen samt havet bliver beskytte på bedste vis.

Kollektionen er kreeret af Pharrell og produceret i samarbejde med Bionic Yarn, Vortex Project og Parley. Hvert produkt er opbygget af fibre fremstillet af genbrugte plastikflasker, hvilket minimere vandforbruget for produktionen betydeligt - herved skades miljøet ikke.

Subtile detaljer samt en afdæmpede farvepalet er hovedelementerne i den designmæssige del. Disse kombinationer skaber både en raffineret og opsigtsvækkende udstråling.

Kollketionen er tilgængelige hos udvalgte forhandlere til september.

'));