SUPREME - F/W 14

Det enestående streetwear brand fra New York er endelig klar med deres længe ventet fall/winter kollektion.

Som altid byder kollektionen på nye tiltag indenfor modens verden. Denne gang ser vi bl.a. den hvide dunjakke med pels, som vækkes til live igen samtidig med at mønstre præger store dele af kollektionen.

Endvidere er der igen blevet samarbejdet på kryds og tværs til denne kollektion. Her er der tale om New York-mærket Schott og rap-legenden KRS-One , som begge har bidraget til forskellige produkter.

Du kan se flere billeder af den nye fall/winter kollektionen på Supremes egen hjemmeside.

ASTRID ANDERSEN S/S 15 KOLLEKTION

Astrid Andersen er endnu engang i vælten. Denne gang gælder det hendes interessante og visionærer S/S 15 kollektion.

Den opsigtsvækkende kollektion blev i søndags præsenteret på den engelske modemesse i London, hvor Astrid høstede megen ros, specielt for hendes modige farvevalg.

Silhuetterne er stadig meget sports-inspireret, hvor basketballtrøjer samt busker er stærkt repræsenteret. De grafiske elementer er igen overdimensioneret, dog som altid - udført med stil.

Selve æstetikken er mere kvindagtige, hvilket kommer til udtryk i de beskåret silhuetter. Yderemere er materialevalget utrolig bemærkelsesværdigt, da både velour, mesh, nylon mfl. har et fremragende sammenspil.

Slutteligt kan vi tilføje, at den udsædvanlige Nike Air Rift Sandal, blev brugt flittigt under modeshowet, hvilket manifestere sandalen som et af sommerens bedste fodtøjs valg.

CARHARTT WIP FALL/WINTER 2014

Det første smugkig på den længeventet F/W-14 kollektion fra Carhartt WIP er nu endelig tilgængelig.

Det amerikanske firma bygger flot videre på de moderne tilpasninger af det klassiske arbejdstøj, som Carhartt i sin tid, blev utrolig velkendte og respekteret for.

I denne kollektion har de mere afdæmpet og kølige farver fået en større rolle, hvorpå vi ofte ser Deep Navy, Toscana Red og Light Brown repræsenteret. Carhartt forsætter ydermere med deres fascination af all-over-print, hvor en ny camouflage samt andre variationer kommer til deres ret.

Afslutningsvis har Carhartt igen skabt en unik overtøjskollektion, som endda er blevet forfinet ydereligere. Det især følgende produkter, som pryder overtøjs-paletten: Bu tton-down jakker, Parka Coats og Anorakker.

Du finder nu mange af de nye styles hos SEKTION 1.

DERTBAG DESIGN

Den unge designer Philip Post (ses på øverste billede), er manden bag det amerikanske mærke Dertbag Design.

Vel at mærke er Philip kun 19 år, dog har han allerede skabt et velfungerende- og voksende tøj brand.

I en alder af blot 13 år, begyndte Philip at hånd-screen-printe t-shirts fra sit hjem i Norwalk. Inden længe solgte han de forskellige t-shirts online, med stor succes.
Philip er autodidakt og har lært sig selv at hånd-screene igennem YouTube. Udover denne mediekanal, kreditter han også sin tidligere puertoricanske babysitter, for at udforme hans stil og interesse for mode. Til dette siger Philip således: “Han elskede Michael Jordan. Han havde alle de Air Jordan Sneakers hjertet kunne begære. Yderemere var han besat af unikke retro trøjer og Tupac Shakur”.

Philips interesse for streetwear design fik dog yderligere næring, da han i fjerde klasse, så en dokumentarfilm om Pharrell Williams og hans nystartet Billionaire Boys Club og Ice Cream. Inspirationen fra disse mærker og kreative individer, blev hurtigt en drivkraft for Philip og hans drøm.

Skateboarding og dets univers - har herfor været stor inspirationskilde for Dertbag Design. Dog er Philip, som kunster altid i konstant udvikling og stimulere forsat sine sanser samt inspiration.

Siden den spæde start i hjemmet i Norwalk, har Philip opnået meget fortjent succes. Personligheder som Tyler, The Creator, Earl Sweatshirt og A$AP Ant mfl. har i den grad taget mærket og Philip Post til sig.

Endvidere åbnede Philip sidste år hans helt egen Dertbag Store i Bridgeport. Fremgangen for Dertbag og Philip har indtil videre været massiv, hvilket er yderst rosværdigt. Det har krævet meget mere end blot hårdt arbejde.

Philip er et god eksempel på, hvordan unge bare skal tage springet ud mod deres drømme, uden for megen eftertænksomhed. Vær’ aldrig bange for at sætte dig selv derud og være anderledes.

Få de seneste nyheder om Dertbag Design her: http://dertbaggg.tumblr.com

'));