PIGALLE BASKETBALL - “STREET LINE"

Det franske mærke Pigalle præsenterede tilbage i juni deres basketball-kollektion, hvilket blev modtaget med åbne arme og klapslaver fra modeverdenen. Nu tre måneder efter er den længeventet kollektion netop blevet udgivet.

Basketball har altid været en af kilderne til Pigalles store inspiration. Folkene bag det franske mærke er endvidere dybt involveret i basketball scenen i Paris, hvilket gør den nye kollektion til en naturlig forlængelse af brandet.

Konceptet bag kollektionen er lettere afslappende samt logo baseret. Metervarerne er dog gjort mere spændende ved hjælp af både fading og tie-dye teknikker, som skaber et interessant udtryk.

SUPREME - F/W 14

Det enestående streetwear brand fra New York er endelig klar med deres længe ventet fall/winter kollektion.

Som altid byder kollektionen på nye tiltag indenfor modens verden. Denne gang ser vi bl.a. den hvide dunjakke med pels, som vækkes til live igen samtidig med at mønstre præger store dele af kollektionen.

Endvidere er der igen blevet samarbejdet på kryds og tværs til denne kollektion. Her er der tale om New York-mærket Schott og rap-legenden KRS-One , som begge har bidraget til forskellige produkter.

Du kan se flere billeder af den nye fall/winter kollektionen på Supremes egen hjemmeside.

NEIGHBORHOOD x CARHARTT - FALL 14

De mangeårige samarbejdspartnere NEIGHBORHOOD og Carhartt er igen gået sammen om et interessant kollaborativt projekt.

På ny har virksomhederne gennem deres fælles passion for arbejdstøj  skabt en fall-kollektion, hvor kunsthåndværk og kvalitet er i højsæde. Hvert produkt har en tydelig opmærksomhed på detaljer samt æstetik.
Et spænende tiltag i denne kollektion er NEIGHBORHOOD’s  massive leopard på Carhartt’s slidstærke lærredskvaliteter, hvilket giver et nyt twist.

Kollektionen rummer et udvalg af busker, jakker, sweatshirts, t-shirts, caps, huer og andre gadgets, som bliver tilgængelig verden over d. 4. september.

Y-3 FALL 2014 EDITORIAL AF WISH

Det inspirerende undermærke fra adidas ( Y-3), har denne gang været i Wish’s varetægt, hvor en flot editorial af mærkets fall 14 kollektion er blevet skabt.

Som altid, er farvepaletten domineret af sort, hvor simpelhed og lettere abstrakte sportssilhuetter er i centrum. Det tekniske i sportstøjet er flot kombineret med det velkendte high-end-look.

Udover tøjet bliver der også kastet et blik på de populære sneakers fra denne sæson, hvor den røde Qasa sneaker tager meget fokus. De klassiske Y-3 silhuetter er dog stadig flot repræsenteret i nye colorways.

Du kan se flere billeder af denne vellykket editorial på Wish egen hjemmeside.

A BATHING APE x COCA-COLA

Det japansk-baseret mærke A Bathing Ape annonceret i sidste uge et samarbejde med et af verdens mest velkendte brands, nemlig Coca-Cola.

Anonceringen havde ikke mange informationer eller billeder med på vejen, hvorfor vi måtte vente i spænding.

Nu er kollektionen endelig blevet offenligtgjort og den skuffer næppe - tværtimod. Hele spektret af kollektionen er gennemført fra ende til anden.
A Bathing Ape har formået at inkorporere læskedrikgiganten i et unikt modeunivers.

De to fagområder mødes på fornemmeste vis, hvorpå begge parter bibeholder deres identitet udadtil. A Bathing Ape har bl.a. taget deres ikoniske camouflage mønster og fusioneret det med Coca-Colas famøse røde farve.

Herudover rummer kollektionen også limited-edition prints samt et speciallavet G-Shock ur. Andre gimmicks som yo-yo og drikkeglas er også repærsenteret i denne fortræffelige kollektion.

Alle elementer fra ovenstående kollektionen bliver lanceret d. 5 juli.

ASTRID ANDERSEN S/S 15 KOLLEKTION

Astrid Andersen er endnu engang i vælten. Denne gang gælder det hendes interessante og visionærer S/S 15 kollektion.

Den opsigtsvækkende kollektion blev i søndags præsenteret på den engelske modemesse i London, hvor Astrid høstede megen ros, specielt for hendes modige farvevalg.

Silhuetterne er stadig meget sports-inspireret, hvor basketballtrøjer samt busker er stærkt repræsenteret. De grafiske elementer er igen overdimensioneret, dog som altid - udført med stil.

Selve æstetikken er mere kvindagtige, hvilket kommer til udtryk i de beskåret silhuetter. Yderemere er materialevalget utrolig bemærkelsesværdigt, da både velour, mesh, nylon mfl. har et fremragende sammenspil.

Slutteligt kan vi tilføje, at den udsædvanlige Nike Air Rift Sandal, blev brugt flittigt under modeshowet, hvilket manifestere sandalen som et af sommerens bedste fodtøjs valg.

CARHARTT WIP FALL/WINTER 2014

Det første smugkig på den længeventet F/W-14 kollektion fra Carhartt WIP er nu endelig tilgængelig.

Det amerikanske firma bygger flot videre på de moderne tilpasninger af det klassiske arbejdstøj, som Carhartt i sin tid, blev utrolig velkendte og respekteret for.

I denne kollektion har de mere afdæmpet og kølige farver fået en større rolle, hvorpå vi ofte ser Deep Navy, Toscana Red og Light Brown repræsenteret. Carhartt forsætter ydermere med deres fascination af all-over-print, hvor en ny camouflage samt andre variationer kommer til deres ret.

Afslutningsvis har Carhartt igen skabt en unik overtøjskollektion, som endda er blevet forfinet ydereligere. Det især følgende produkter, som pryder overtøjs-paletten: Bu tton-down jakker, Parka Coats og Anorakker.

Du finder nu mange af de nye styles hos SEKTION 1.

TOPMAN x ASTRID ANDERSEN

Den danske modedesigner Astrid Andersen er indgået et samarbejde med engelske TOPMAN.
Denne kollaboration har resluteret i 17 produkter, hvor det luksuriøse streetwear er et gennemgående element.

Samlingen er overvejende overdimensioneret, hvor den klassiske Astrid Andersen signatur (A’et), er i centrum med en intelligent farvepalet. Det er især sort, hvid og nellike pink, som ofte er repræsenteret.

Disse farver bliver endvidere forstærket ved brugen af forskellige kvaliteter og metervarer. Herudover har kobberfolie og chunky kobber haft en stor indflydelse, hvilket yderligere skaber en ny dimension.

Modellen til denne billedeserie er selvste A$AP Ferg, som Astrid Andersen er stor fan af. Vi er til gengæld fan af den danske designer, som formår at opretholde en elegant kreativitet og enkelhed.

SNEAKER-OF-THE-DAY

Dagens SEKTION 1 sneaker er denne klassiske “white-on-white” Nike Air Force 1. Skoen så dagens lys i 1982 og er skabt af designeren Bruce Kilgore.

Navnet Air Force 1 er taget fra det amerikanske prædsidentfly ved samme navn. Skoen var oprindeligt henvendt mod basketball, hvor den revolutionerede basketball-verden med sin Nike Air Technology.
En teknologi hvorpå der skabes luft i sålen, så komforten forbedres ydereligere.

Air Force 1 har gennem sin lange levetid oplevet små justeringer, men udtrykket er forblevet det samme. Et udtryk som både kendte og andre “dødelige” har taget til sig.
Musikerne Kanye West, Nas, Rakim og KRS-One har endda samarbejdet om en hyldestsang til disse ikoniske Air Force 1’s ved navn “Classic (Better Than I’ve Ever Been).

Du finder klassikerne hos Cadovius & Co. nu.

'));