PHARRELL & adidas Originals - POLKA DOT PACK

Året er ved at gå sin stille gang mod det kommende 2015, hvilket har givet Pharrell og adidas muligheden for at sende deres sidste Stan Smith samarbejde på gaden - inden nye kreative idéer skal realiseres i 2015.

Denne gang har Stan Smith silhouetten fået et nyt og interessant “twist” med de såkaldte “Polka Dots”. Disse prikker pryder både skoene i deres store (nederste billede) og mindre format (øverste billede).

Igen har Pharrell og adidas valgt, at kreere en matchende overdel til skoene. Den velkendte adidas track-jacket har endnu engang været i partnerskabets søgelys - det nye tiltag til jakken, ses ovenfor.

Dette samarbejde vil blive tilgængeligt i slutningen af november samt midt december.


NIKE FLYKNIT ZOOM FIT AGILITY TIL PIGER

Desværre, drenge - denne nye og forbedret udgave af den klassiske Flyknit model, er ikke forbeholdt til jer…endnu.

Nike har i den seneste tid givet os få teaserbilleder af denne nye Zoom Air/Flyknit model og endelig er det fulde resultat blevet afsløret. Dette viser en fornyet udgave af den klassiske Zoom Air sål parret med den nyeste lys-sål teknologi fra Nike (sidst set på de kommende LeBron 12 basketballsko).

Alt denne nye sålteknologi er herefter blevet sat sammen med den velkendte Flyknit overdel, hvortil der skabes et interessant sammenspil mellem sål og den øvre del af skoen. Ydermere bliver skoen mere fleksibel og Zoom Air sålen er behjælpelige til en stødabsorberende gang.

Nike Flyknit Zoom Agility udkommer til februar 2015, dog kun til piger - so far.

HISTORIEN BAG DE IKONISKE NIKE AIR MAG

Du kan højst sandsynlig genkende disse enestående sneakers fra den fremtrædende biografsucces Tilbage TIl Fremtiden , med Michael J. Fox i hovedrollen som Marty McFly .

Men kender du hele historien og efterspillet bag denne genistreg fra Nike?

Producerene bag Tilbage Til Fremtiden- triologien kontaktede i 1989 Nike Inc. designeren Tinker Hatfield i håb om, at han kunne udvikle en fremtids-sneaker til deres kommende film. Tinker Hatfield tog udfordringen op, og senere samme år fik skoene verdenspræmie i filmen Tilbage Til Fremtiden 2 . Folk elskede filmen og ikke mindst de selvbindende Nike Air Mag, som Marty Mcfly viste fornemt frem i filmen.

Selvom efterspørgelsen på skoene var stor efter biografsuccesen, valgte Nike ikke at udgive skoene til omverden. Det var først 15 år senere (2006), at designeren Tinker Hatfield åbnede op for en re-designing samt produktion af den populære sko. Han tog herfor kontakt til fodtøjs innovator Tiffany Beers, hvorpå de påbegyndte et samarbejde omkring en mulig relancering af skoen.

Efter 5 års arbejde stod den nye version af skoen endelig færdig. Resultatet var blevet en forberedt udgave af originalen med ekstraordinære funktioner - dog uden selvbindende snørrebånd.

D. 8 september i 2011 blev de 1.500 eksklusive Nike Air Mag endelig sat til salg på eBay, hvor prisen startede på $10.000 og nåede prishøjder på omkring $93.000. Hele fortjenesten af disse svimlende beløb gik ubeskåret til Michael J. Fox’s parkinsonfond, som på blot et år fik indsamlet hele 6 millioner-dollars.

Der har i de seneste år været utrolig meget omtale og hype omkring denne sko. Hvilket bl.a. har resulteret i at filmstudiet Universel netop har lanceret en udklædningsudgave af skoene, som allerede nu kan købes til dette års Halloween (se nederste billede).

Ydermere florere der også utolig mange rygter omkring en mulig lancering af de selvbindende Nike Air Mag i 2015. Om dette er troværdigt må tiden blot vise.

PIGALLE x NIKE AIR RAID

Igår præsenterede Pigalle deres nye basketball kollektion ved modeugen i Paris. Basketball har altid været en af kilderne til Pigalles store inspiration. Folkene bag det franske mærke er endvidere dybt involveret i basketball scenen i Paris, hvilket gør den nye kollektion til en naturlig forlængelse af brandet.

Den nye Pigalle Basketball kollektion bygger også på et samarbejde ved siden af beklædningsdelen.
De fleste af jer vil huske det seneste samarbejde med Nike og deres Air Force 1, hvor den klassiske sko blev udgivet i to versioner med matchende tøj.
Denne gang har Pigalle og Nike slået hovederne sammen på ny, for at kreere en ny fortolkning af den klassiske Nike Air Raid.

Nike Air Raid er grundlæggende kendt for sin rene æstetik, hvilket Pigalle flot har taget til sig og givet skoen et minimalt look. Skoen kommer i to forskellige farvevarianter hvid og bordeaux - med et snart af lilla.

Pigalle har slutteligt tilføjet følgende ord på hælen: “FOR OUTDOOR USE ONLY”, dette kan i den grad tolkes som en kærlighedserklæring til basketball.

Der er endnu ikke oplyst en udgivelsesdato for disse sneakers.

EN HYLDEST TIL 72

Lav profil og komfort har været et gennemgående tema fra det tre strippet brand i 2014. Efter udgivelsen af Pure Boost og de mange varianter af den populære ZX FLUX, ser adidas SL Loop Runner nu dagens lys.

Selve strukturen er let og minimalisktisk, herudover minder skoen næsten om en strømpe - den er både let at tage af og på.
Øvredelen er produceret i en mesh-kvalitet, hvilket gør SL Loop Runner yderst åndbar samt mere let. Det grafiske har i denne udgave en stor betydning, som endvidere bliver bakket fornemt op af forskellige
ruskindsdetaljer.

SL Loop Runner er en videreudvikling af den lette sneaker ved navn SL 72, der debuterede ved Sommer OL i München i 1972. Dengang var SL 72’s primære funktion, at være en afslapnings-sko for atleteren mellem de forskellige discipliner. Hvis atleterne altså ikke bar’ pigge eller andre ydeevne sko, blev de iført SL 72.

EN BLOG VI NYDER

Det handler om, at fortælle historien gennem detaljerne og personligheden”.

Sådan lyder det fra skaberen af sneakers/foto bloggen, Angel Gonzalez.
Med Varagant Sneaker har Angel skabt en fremragende blog, hvor detaljerne og personligheden netop harmonere med hinanden på fortræffelig vis.
Selve omdrejningspunktet for bloggen er velfotograferet billeder af eksklusive sneakers.

Angel dokumentere dog også sin spændende rejse rundt om kloden med stemningsfyldte by- og landskabsbilleder, hvilket skaber en tiltalende variation.

På bare 4 år har Angel allerede opnået stor anderkendelse blandt store personligheder samt firmaer. Han er ofte én af de første valgte, når store firmaer som f.eks. New Balance og Nike, skal hyrer fotografer til deres kampagner.

Angel Gonzalez’s fantastiske arbejde er bestemt et kig værd: vagrantsneaker .

©: Angel Gonzalez

ADIDAS ZX FLUX + INSTAGRAM

Alle de madbilleder, smukke solnedgange samt de famøse selfies, som befolker din Instagram kan snart finde vej til dine fødder.

Adidas har nemlig meddelt, at de snart vil lancere deres helt unikke Instagram-app, hvor man kan tilpasse sine helt egne ZX Flux.

Den såkaldte “Adidas Photo Print App” vil frigøre et endeløs udvalg af colorways, teksturer og fotografiske muligheder til at pryde den klassiske sneaker. Selvfølgelig afhænger meget af fotografietes kvalitet, dog lover Adidas, at deres app kan forbedre kvaliteten - hvis dette ønskes.

Denne innovative feature tager idéen om Nike PhotoiD til et nyt niveau, hvor skoen nu kan individualiseres med print og tekstur.

Adidas Photo Print App går i luften til august.

STAN SMITH PRIMEKNIT

Siden denne ikoniske sko blev re-releaset tidligere i år, har vi set mange forskellige udgaver af den. Det har især været de mere eksklusive elementer, som har præget overdelen. Her kan vi nævne varianter som consortium reptile udgaven, samarbejdet med CLOT og ikke mindst den nylige Pharrell Williams version, hvor Pharrell selv har håndmalet 10 helt unikke par.

Nu giver adidas Originals den klassiske silhuette en helt ny drejning med udgivelsen af denne Primeknit version. I stedet for det traditionelle overlæder er modellen udstyret med en fuldt strikket overdel, hvorpå de tradtionelle farver (hvid og grøn) stadig er bibeholdt.

I en fantastik kombination af nyt og gammelt, bevarer skoen heldigvis sin off-white sål, hvilket stadig giver den et tidløst look.

SNEAKER-OF-THE-DAY

Dagens SEKTION 1 sneaker er denne klassiske “white-on-white” Nike Air Force 1. Skoen så dagens lys i 1982 og er skabt af designeren Bruce Kilgore.

Navnet Air Force 1 er taget fra det amerikanske prædsidentfly ved samme navn. Skoen var oprindeligt henvendt mod basketball, hvor den revolutionerede basketball-verden med sin Nike Air Technology.
En teknologi hvorpå der skabes luft i sålen, så komforten forbedres ydereligere.

Air Force 1 har gennem sin lange levetid oplevet små justeringer, men udtrykket er forblevet det samme. Et udtryk som både kendte og andre “dødelige” har taget til sig.
Musikerne Kanye West, Nas, Rakim og KRS-One har endda samarbejdet om en hyldestsang til disse ikoniske Air Force 1’s ved navn “Classic (Better Than I’ve Ever Been).

Du finder klassikerne hos Cadovius & Co. nu.

Y-3 YOHJI BOOST

Samarbejdet mellem Adidas og den japanske designer Yohji Yamamoto har igen resulteret i en genistreg, både hvad angår komfort og ikke mindst design.

Denne gang er der blevet lagt stor vægt på perfomance-teknologien og ikke mindst Yohji Yamamoto’s avantgarde æstetik.

Selve skoen er konstruereret af et neopren øvre med et top micro-mesh ydrelag, som også bakkes op af nappalæder detaljer.

Selve BOOST teknologien har vi før set fra Adidas, hvor sålen aktivt hjælper til et bedre energi afkast fra dine fødder.

Y-3 YOHJI BOOST bliver dog afsindig svær at få fingerne i, da der kun bliver produceret 500 par på verdensplan.

Skoen har release i Asien d. 23 maj og globalt d. 12 juni.

'));