PHARRELL & adidas Originals - POLKA DOT PACK

Året er ved at gå sin stille gang mod det kommende 2015, hvilket har givet Pharrell og adidas muligheden for at sende deres sidste Stan Smith samarbejde på gaden - inden nye kreative idéer skal realiseres i 2015.

Denne gang har Stan Smith silhouetten fået et nyt og interessant “twist” med de såkaldte “Polka Dots”. Disse prikker pryder både skoene i deres store (nederste billede) og mindre format (øverste billede).

Igen har Pharrell og adidas valgt, at kreere en matchende overdel til skoene. Den velkendte adidas track-jacket har endnu engang været i partnerskabets søgelys - det nye tiltag til jakken, ses ovenfor.

Dette samarbejde vil blive tilgængeligt i slutningen af november samt midt december.


BEE LINE X TIMBERLAND - FALL/WINTER 6" BROGUE

Partnerskabet mellem Mark McNairy og Pharrells Billionaire Boys Club holder sig stadig i ilden med det velkendte Bee Line koncept.

Endnu engang har konceptmærket indgået et samarbejde med støvlegiganten Timberland , hvorpå de har skabt en udfordrende ny fortolkning af den klassiske 6"(inch) Brogue støvle.

Denne gang har Mark McNairy og Pharrell hentede inspirationen fra Harlem renæssancen, dog mere specifikt fra Jazz sangeren Cab Calloway og hans two-tone wingtip sko. Inspirationen har resulteret i et par flotte æstetiske støvler med tilpas meget kant og stil.

Du kan se billederne af støvlerne ovenfor, som oven i købet er taget af Rog Walker , den spændende og ikke mindst yderst velklædte fotograf.

PHARRELL WILLIAMS - “IT GIRL’‘

Den gode mand Pharrell har netop udgivet hans helt nye musikvideo til sangen ’ 'It Girl” . Her viser multi-kunstneren igen, hvor upåklagelig smag han har, når det kommer til at udtrykke sig selv.

Musikvideoen er bygget op i et farverigt 8-bit univers, hvor japanske anime tegneserier er en stor del af det visuelle.
Videoen er instrueret og skabt af den japansk kunstner Takashi Murakami, som både er langvarig ven samt samarbejdspartner til Pharrell.

Du kan se den humørfyldte video ovenfor. Sangen “It Girl” er fra Pharrells seneste album “G I R L” , som er på gaden nu.

PHARRELL WILLIAMS x G-STAR “RAW FOR THE OCEANS’‘

Den kreative alt-mulig-mand Pharrell Williams har slået pjalterne sammen med det velkendte hollandske tøj brand G-Star . I fællesskab har de skabt et unikt tøj koncept, hvorpå naturen samt havet bliver beskytte på bedste vis.

Kollektionen er kreeret af Pharrell og produceret i samarbejde med Bionic Yarn, Vortex Project og Parley. Hvert produkt er opbygget af fibre fremstillet af genbrugte plastikflasker, hvilket minimere vandforbruget for produktionen betydeligt - herved skades miljøet ikke.

Subtile detaljer samt en afdæmpede farvepalet er hovedelementerne i den designmæssige del. Disse kombinationer skaber både en raffineret og opsigtsvækkende udstråling.

Kollketionen er tilgængelige hos udvalgte forhandlere til september.

“G  I  R  L” I PARIS

For at sprede budskabet omkring den massive hyldest af kvinder har Pharrell i samarbejde med Galerie Perrotin skabt en fantastisk kunstudstilling.

Udstillingen rummer i alt 40 værker, hvor 10 af værkerne er special fremstillet til anledningen. Disse værker tæller bl.a. Takashi Murakamis hyldest til Pharrell og hans kone i brudekjole, kunstneren Daniel Arsham har støbt en full-size glasskårs skulptur af Pharrell og KAWS har kreeret kunstværket til Pharrells nye parfume.

Udover de 10 special fremstillet værker, huser udstillingen også fremragende kunstværker fra Andy Warhol, Terry Richardson, Yoko Ono, Klara Kristalova, Prune Nourry og Rob Pruitt.

Udstilligen finder sted i lidt over 2 måneder, hvortil overskriften er: “Værker af kvinder og kærlighed, set fra forskellige vinkler”.

Hvis du skulle befinde dig i Paris i det kommende stykke tid, er Galerie Perrotin et sikkert besøg værd.

Salle de Bal
60 Rue de Turenne
75003 Paris

SEKTION 1 MIX VOL. 2

Hent den her:

http://www.mediafire.com/listen/d81629c91o61elc/SEKTION_1_MIX_VOL._2.m4a

Tracklist:

Hero - Frank Ocean, Mick Jones, Paul Simonon & Diplo

Rammer Perfekt - Karl William

A Place Where Lovers Go - The Jet Age Of Tomorrow (feat. Jesse Boykins II)

Lord Tell Me Where I’m Going - Waka Flocka Flame

Trophies - Drake

New Beat - Toro y Moi

Feelings - Ukendt Kunstner

Stein Bagger - Ukendt Kunstner

Everything Is Embarrassing - Sky Ferreira

Sunshine - Little Dragon

Gangsta Lean - Clipse (feat. Pharrell)

SpottieOttieDopaliscious - OutKast

Golden Girl (Hidden Track) - Frank Ocean

Escape (The Pina Colada Song) - Rupert Holmes

Sun Models (feat. Madelyn Grant) - ODESZA

'));