TYLER, THE CREATOR I NYT OG ÅBENT INTERVIEW

Produceren, rapperen, filminstruktøren, designeren, skuespilleren og entreprenøren Tyler, The Creator tager os med på en tur gennem hans forunderlige univers og forklarer om de seneste år af hans succesrige liv.

Magasinet The Fader har tilbragt en søndag med Odd Future -stifteren, som efter mange måneders tavshed til medieren endelig åbner op og hudløst ærligt forklarer om flere personlige elementer end tidligere.

Tyler taler bl.a. om hans kommende album (ja, det er nu langt om længe bekræftet af manden selv) , forholdet til de andre Odd Future medlemmer og hans kommende drømme samt projekter.

Interviewet kommer i kølvandet på den netop overstået Camp Flog Gnaw Carnival , som blev skudt af stablen i lørdags. Her havde Tyler for 3. gang i træk samlet hans favorit kunstnere- og forlystelser til en dag, hvor hans fans for alvor kunne slå sig løs.

Interviewet er bestem din tid værd, Tyler er om nogen symbolet på at alt kan lade sig gøre, så længe du tror på dig selv og ikke er bange for at fejle.

Selv siger han bl.a. i interviewet: “Folk vælger deres egen skæbne. Jeg vil have at alle fucking vinder. Men man bliver nød til at tage sig sammen og tro på sig selv. Hvis jeg kan gøre det - kan du også”.

Læs hele interviewet her .

THEOPHILUS LONDON - “VIBES” ALBUM STREAM

Den Brooklyn-baseret musikkunstner Theophilus London har netop afsløret et stream-link af hans kommende album Vibes via. SoundCloud. Albummet er produceret af ingen ringere end Kanye West og indenholder 12 helt nye numre Fra Theophilus.

Udover produktionerne af Kanye West findes også features med kunstnere som, Dev Hynes, Jesse Boykins III og Leon Ware mfl. Generelt afspejler det nye album Londons nye lyd og det næste skridt i sin udvikling som kunstner.

Du kan høre hele albummet på stream ovenfor, mens albummet vil være købstilgængeligt d. 4 november.

NIKE FLYKNIT ZOOM FIT AGILITY TIL PIGER

Desværre, drenge - denne nye og forbedret udgave af den klassiske Flyknit model, er ikke forbeholdt til jer…endnu.

Nike har i den seneste tid givet os få teaserbilleder af denne nye Zoom Air/Flyknit model og endelig er det fulde resultat blevet afsløret. Dette viser en fornyet udgave af den klassiske Zoom Air sål parret med den nyeste lys-sål teknologi fra Nike (sidst set på de kommende LeBron 12 basketballsko).

Alt denne nye sålteknologi er herefter blevet sat sammen med den velkendte Flyknit overdel, hvortil der skabes et interessant sammenspil mellem sål og den øvre del af skoen. Ydermere bliver skoen mere fleksibel og Zoom Air sålen er behjælpelige til en stødabsorberende gang.

Nike Flyknit Zoom Agility udkommer til februar 2015, dog kun til piger - so far.

FACEBOOK LANCERER NY APP

Facebook har netop udgivet en ny App ved navn Rooms . Tanken bag denne App er, at skabe en moderne udgave af de internetforums og chatsider, som vi kender fra dagene før Facebook, Instagram og andre sociale medier gjorde sit indtog på markedet.

Med Rooms har Facebook Creative Labs skabt en platform, hvorpå folk med fælles interesser, kan have en samtalte/debat kørende om et pågældende emne, og samtidige være anonyme.

Oplevelsen er 100 procent mobil og har en lettilgængelig brugerfalde, som minder lidt om Facebook og Instagram. Man kan via. App'en publicere billeder, videoer og tekst. “Like”-knappen kan stadig benyttes i Rooms, herunder følger funktioner, hvor brugeren selv kan navngive ’ ‘Like’’-knappen og skifte dets ikon.

Rooms opfrisker kommunikationsformen - chatrooms/internetforums og rammer med sin mobile løsning et hul i markedet, hvor brugerne stadig kan forholde sig anonyme.

Du kan hente App'en i AppStore netop nu.DRAKE UDGIVER 3 NYE SANGE

Drake er tilbage. Denne gang med 3 helt nye sange, som han udgav i går på hans 28-års fødselsdag. Hermed gav hovedpersonen selv, gaver ud i form af disse tre helt nye sange.

Udgivelsen omfatter følgende numre “6 God”, produceret af Boi-1DA og Syk Sense, “Heat Of The Moment”, produceret af 40 og den endelige version af den nyligt lækket “How Bout Now”, som bærer en stor Jodeci sample.

Drake udtaler selv således om den pludselig udgivelse: “That wasn’t an EP. Just 3 songs I knew some hackers had. But enjoy! Back to this album.” Det er stadig uvist om disse tre omtalte sange, vil være repræsenteret på Drakes kommende album “Views From The 6”.

Du kan lytte til “Heat Of The Moment” ovenfor. De to andre sange finder du lige her: sektion1.dk//soundcloud.com/octobersveryown

CHILDISH GAMBINO - TELEGRAPH AVE (“OAKLAND” BY LLOYD)

Donald Glover er igen klar med nyt materiale i form af en visualisering af nummeret Telegraph Ave (“Oakland” by Lloyd) fra studioalbummet because the internet.

Videoen folder sig ud i Kauai øens prægtige natur, hvor sangeren Jhené Aiko og Glover nyder hinandens selskab på denne fredsfyldte Ø.

Forvent en video, som er yderst velproduceret og ikke mindst overraskende. Vi kan herfor kun anbefale, at du ser musikvideoen til ende.Når han ikke har travlt med at skrive TV-serier, optræde med hans komikergruppe Derrik Comedy eller optage afsnit til NBC-serien  Community, finder Donald Glover såmænd også tid til at kreere musik under aliaset Childish Gambino.

Nu er Donald Glover, så endelige tilbage med et musikalsk indspark i form af EP'en Kauai. En velproduceret EP, som rummer up-tempo rytmer, betænksomme rim og skønsang fra Donald.

Kauai er en opfølger til det netop udgivet mixtape STN MTN, hvor DJ Darma har stået for de mere slagfyldige og tunge produktioner.

Kauai er nu tilgængelig på iTunes. Hele overskudet fra denne indtjening går ubeskåret til den oprindelig Kauai Ø ved Hawaii, da økonomien på øen er lettere træng. Du kan høre Kauai EP'en ved at klikke på ovenstående link.

KAWS - “MAN’S BEST FRIEND’‘

Vi har førhen fortalt om KAWS’ værker og denne nye udstilling er dog heller ingen undtagelse, da han gang på gang, levererer utrolig flotte kunstværker.

Til denne udstilling ved navn ’'Man’s Best Friend”, har tematikken været baseret på venskab, hvor tegneserien ’ 'Peanuts’’ flittigt er blevet brugt som inspirationskilde. KAWS har været lettere tro til Charles M. Schulz’ originale streger af Snoopy, Charlie Brown og resten af Peanuts-slægnet, hvilket skaber en fornem dynamik til KAWS genkendelig karakteristika.

Udstilling rummer både tegninger, malerier og skulpturer og kan ses på Honor Fraser Gallery i Los Angeles.

'));