CHILDISH GAMBINO - TELEGRAPH AVE (“OAKLAND” BY LLOYD)

Donald Glover er igen klar med nyt materiale i form af en visualisering af nummeret Telegraph Ave (“Oakland” by Lloyd) fra studioalbummet because the internet.

Videoen folder sig ud i Kauai øens prægtige natur, hvor sangeren Jhené Aiko og Glover nyder hinandens selskab på denne fredsfyldte Ø.

Forvent en video, som er yderst velproduceret og ikke mindst overraskende. Vi kan herfor kun anbefale, at du ser musikvideoen til ende.Når han ikke har travlt med at skrive TV-serier, optræde med hans komikergruppe Derrik Comedy eller optage afsnit til NBC-serien  Community, finder Donald Glover såmænd også tid til at kreere musik under aliaset Childish Gambino.

Nu er Donald Glover, så endelige tilbage med et musikalsk indspark i form af EP'en Kauai. En velproduceret EP, som rummer up-tempo rytmer, betænksomme rim og skønsang fra Donald.

Kauai er en opfølger til det netop udgivet mixtape STN MTN, hvor DJ Darma har stået for de mere slagfyldige og tunge produktioner.

Kauai er nu tilgængelig på iTunes. Hele overskudet fra denne indtjening går ubeskåret til den oprindelig Kauai Ø ved Hawaii, da økonomien på øen er lettere træng. Du kan høre Kauai EP'en ved at klikke på ovenstående link.UGENS SPOT-ON

Denne gang skal vi til Chicago for at finde ugens SPOT-ON-KUNSTER, han er 21 år og bærer navnet Chancelor Bennett - bedre kendt som Chance The Rapper.

I 2013 fik Chance stor anderkendelse, hvilket EP’en ”Acid Rap” havde en stor andel i.

Allerede i ung alder havde Chance en stor interesse for musik, hvoraf han stiftede en musiklask duo i hans spæde High-School år. Duoen blev dog efter kort tid opløst og Chance gik solo.
I hans yngre år var Kanye en stor inspiration og Chance har selv udtalt, at Kanye’s plade fra 2004 ”The College Dropout” var det første album han købte og lyttede til.

Hans skolegang i High-School var dog ikke en dans på røde roser, da lærerne var imod hans ambitioner om at blive musiker. Hvilket gjorde Chance trodsig og i 2011 blev han bortvist i 10 dage, for at være involveret i en hash-sag på skolen.

Chance benyttede denne lejlighed til at skrive og producere hans første mixtape ”10 Day”. En oplagt titel og et mixtape med enormt stort potentiale var født. Det var især numret ”Windows”, som Chance høstede megen success på. Senere på året blev han endda udnævnt til én af Chicagos 10 nye rap-håb.

En titel som Chance i den grad har levet op til. Det er især på den førnævnte EP ”Acid Rap”, hvor Chance har vist sit store talent. Både lyrisk og rytmisk er han formidable, hvilket samtlige sange på ”Acid Rap” afspejler i en fortrinlig grad.

Siden udgivelsen af ”Acid Rap” har Chance været utrolig aktiv på featuring fronten, hvor han bl.a. har været gæstekunstner for Childish Gambino, Justin Bieber, Joey Badass, Vic Mensa, SZA og mange andre.

Du kan downloade ”10 Day” og ”Acid Rap” lige her: http://chanceraps.comUGENS KUNSTNER

Spooky Black er navnet på denne herre fra St. Paul, USA. Han er yderst intelligent i hans fremtoning, hvor ironien til hans egen person står i skærende kontrast til hans unikke stemme.

I hans video til nummeret “Without You” bærer han turtleneck, 14K guldkæde og ikke mindst en durag. En yderst farlig kombination, hvis man spøger de såkaldte “modeeksperter”. Dette tager Spooky sig ikke af og bærer faktisk sættet forunderligt overbevisende, højst sandsynligt pga. den lettere ironiske tilgang.

Flere musikkritikere og blogs har det meget ambivalent ved Spooky. På den ene side har de lyst til at kritisere ham til dages ende, mest på baggrund af hans udstårling. På den anden side kan de ikke andet end at elske ham, da hans musikalske egenskaber overstråler alt.

Her er et godt eksempel på denne fortvivelse: “You’re going to hate me for this, but I swear on everything I love, this is dope. Super dope. Ambient perfection”.

I den seneste tid har Spooky været utrolig aktiv på musikfronten og har seneste udgivet en eminent EP ved navn “Leaving”, hvilket kan høres samt downloades her: sektion1.dk//soundcloud.com/spookyblack

Indtil videre ved vi ikke meget om dette internet-fænomen, men én ting er vi sikre på, der er meget mere bag denne fremtoning, end vi blot kan se.
Her kan der bl.a. associeres til en herre ved navn Prince fra Minnesota, som revolutioneret musikscenen med lange gutiar solos, make-up, højehæle og brændte alt som kunne henvises til ordet stereotypt. Mon ikke Spooky har samme befriende kurs?

Alle disse uopklaret spørgsmål må vi lade vente på sig - imens kan vi heldigvis nyde hans fremragende musik.

PARTYNEXTDOOR FT. DRAKE “RECOGNIZE’‘

Ét af de helt store numre fra PARTYNEXTDOOR’s nye plade er blevet visualiseret til en længere musikvideo, hvor nattelivet, kvinder, fest og venner er omdrejningspunket.

Et overordnet tema som holder den røde tråd overfor OVOs R'n'B prinsens koncept. I videoen får PARTYNEXTDOOR sågar fint besøg af OVO kongen ham selv, Drake samt en af The Kardashains.

Lyrikken til nummeret er ikke skelsættende, men produktionen og PARTYNEXTDOOR’s unikke lyd kan man intet tage fra.

SEKTION 1 PLAYLISTEN - № 1

Vi har her fra SEKTION 1 samlet de tracks vi har en speciel forkærlighed for og sammensat det til en playliste, som du kan lytte til - anytime .

Genre-paletten er bred på denne første playliste, hvor vi bl.a. kommer omkring Toro Y Moi, Drake, John Legend, Jessie Ware, Frank Ocean og mange flere.

Vi vil fremadrettet opdatere jer med endnu flere playlister, så vi håber det falder i god jord.

ZANE LOWE MØDER RICK RUBIN

Et af de mest omfattende interviews fra Rick Rubins side er netop blevet offentligtgjort. BBC Radio 1 og Zane Lowe er kreatørerne bag det dybdegående interview, som giver en sjælden indsigt i producerens tanker og sind.

Interviewet favner utroligt bredt, hvorpå Rubin ytre sig om alt fra Kanye West til hans kæreste eje Def Jam Records. Herudover får vi også et indblik i hans forhold til vor tids største musikikoner, såsom Eminem, Adele, Black Sabbath, Jay-Z og mange flere.

Rubin regens for én af de vigtigste producer gennem de seneste 20 år. Den mangeårige erfaring som Rubin har erhvervet sig, skaber herved et mægtigt interessant interview.

Dette timelange indslag er optaget i Rubins Shangri La Studios i Malibu, hvilket er en fantastisk ramme for dette afslappende samt uformelle interview.

ZHU & ODESA - FADED

Det snart ikoniske track “Faded” fra Los Angeles produceren ZHU er kommet under “remix-kniven” af den fenomenale duo ODESZA.

Remixet er utrolig vellykket - ODESZA er ikke gået på kompromis med deres produktions facetter, hvilket nummeret selvfølgelige nyder godt af.
Duoen har brugt megen tid på, at behandle ZHUs i forvejen hypnotiske sang.
Denne nye fortolkning er en slank, let snoet blandning af forvrængede guitar og stabilt slagtøj. Herudover tager ODESZA deres genkendlige synths og vokalgentagelser i brug, hvilket altid skaber harmoni og vækker yderligere interesse.

Alt i alt er hvert segment af sangen overraskende og veludviklet. Remixet er heldigvis autentisk til det oprindelige track, dog skaber ODEZA en helt ny lyd, som fornemt kommer til sin egen ret.

SHADES OF COOL

Den 27-årige Elizabeth Woolridge Grant, bedre kendt som Lana Del Rey, er nu klar med hendes anden musikvideo fra det netop udgivet album ”Ultraviolence” .

Denne gang er det den elegante single ”Shades Of Cool” , som flot er blevet visualiseret. Musikvideoen er instrueret af Jake Nava, som tidligere har instrueret videoer for bl.a. Beyoncé, Alica Keys, Kanye West og Adele.

Videoen er essen af et Lana univers, hvor vintagefilm samt flere retroelementer er stærkt repræsenteret. Den unikke stilsætning er krydret med et flot blåt slør (blur), hvorpå flere scener i videoen bliver mere drømmende og fantasifuld. Omdrejningspunket for selve handlingen er en stærk kærlighedsaffære mellem Lana Del Rey og en ældre gentleman, spillet af den ikoniske tatovør Mark Mahoney.

Nyd den stilfulde video ovenfor, ikkke at for glemme - ”Ultraviolence” fra Lana Del Rey er på gaden nu.

'));