BEE LINE X TIMBERLAND - FALL/WINTER 6" BROGUE

Partnerskabet mellem Mark McNairy og Pharrells Billionaire Boys Club holder sig stadig i ilden med det velkendte Bee Line koncept.

Endnu engang har konceptmærket indgået et samarbejde med støvlegiganten Timberland , hvorpå de har skabt en udfordrende ny fortolkning af den klassiske 6"(inch) Brogue støvle.

Denne gang har Mark McNairy og Pharrell hentede inspirationen fra Harlem renæssancen, dog mere specifikt fra Jazz sangeren Cab Calloway og hans two-tone wingtip sko. Inspirationen har resulteret i et par flotte æstetiske støvler med tilpas meget kant og stil.

Du kan se billederne af støvlerne ovenfor, som oven i købet er taget af Rog Walker , den spændende og ikke mindst yderst velklædte fotograf.

LIBERTINE-LIBERTINE - F/W 14

Det danskfødte mærke Libertine-Libertine er netop klar med deres fall/winter kollektion samt en tilhørende lookbook.

Til denne sæson blander Libertine-Libertine igen street-elementer med flere klassiske silhuetter, hvilket har et spænende samspil.
Herudover bliver metervarer, kvaliteter, snit, sy og design vægtet højt, hvorpå produkter som bomber jackets, parkacoats, skjorter og bukser får et helt nyt udtryk.

Stilen er casual - dog samtidig formel, hvor rene linjer og detaljer præger det samlet kollektionsbillede.

Du finder flere af de nye produkter fra Libertine-Libertines F/W-kollektion i SEKTION 1 netop nu.

COMME des GARÇONS SHIRT “THE GREAT ESCAPE’‘

Magasinet Visual Tales har kastet sig over en fornem editorial af COMME des GARÇONS SHIRT opsigtsvækende efterår/vinter-kollektion.

Selve kollektionen udviser visse eksperimenterende elementer, hvor et mix af forskellige metervarer er essentiel. Herudover ser vi også interessante skjorte silhuetter, som top-tier og button down. Den klassiske COMME des GARÇONS stribet long-sleeve er også at finde i kollektionen, dog i en ny fortolket udgave.

Billedeserien er fotograferet af Jerry Buttles og stylet af David Vandewal. Inspirationen til denne editorial er hentet fra Steve McQueen’s kendte film ved samme navn (’'The Great Escape”) .

A BATHING APE x COCA-COLA

Det japansk-baseret mærke A Bathing Ape annonceret i sidste uge et samarbejde med et af verdens mest velkendte brands, nemlig Coca-Cola.

Anonceringen havde ikke mange informationer eller billeder med på vejen, hvorfor vi måtte vente i spænding.

Nu er kollektionen endelig blevet offenligtgjort og den skuffer næppe - tværtimod. Hele spektret af kollektionen er gennemført fra ende til anden.
A Bathing Ape har formået at inkorporere læskedrikgiganten i et unikt modeunivers.

De to fagområder mødes på fornemmeste vis, hvorpå begge parter bibeholder deres identitet udadtil. A Bathing Ape har bl.a. taget deres ikoniske camouflage mønster og fusioneret det med Coca-Colas famøse røde farve.

Herudover rummer kollektionen også limited-edition prints samt et speciallavet G-Shock ur. Andre gimmicks som yo-yo og drikkeglas er også repærsenteret i denne fortræffelige kollektion.

Alle elementer fra ovenstående kollektionen bliver lanceret d. 5 juli.

PHARRELL WILLIAMS x G-STAR “RAW FOR THE OCEANS’‘

Den kreative alt-mulig-mand Pharrell Williams har slået pjalterne sammen med det velkendte hollandske tøj brand G-Star . I fællesskab har de skabt et unikt tøj koncept, hvorpå naturen samt havet bliver beskytte på bedste vis.

Kollektionen er kreeret af Pharrell og produceret i samarbejde med Bionic Yarn, Vortex Project og Parley. Hvert produkt er opbygget af fibre fremstillet af genbrugte plastikflasker, hvilket minimere vandforbruget for produktionen betydeligt - herved skades miljøet ikke.

Subtile detaljer samt en afdæmpede farvepalet er hovedelementerne i den designmæssige del. Disse kombinationer skaber både en raffineret og opsigtsvækkende udstråling.

Kollketionen er tilgængelige hos udvalgte forhandlere til september.

ASTRID ANDERSEN S/S 15 KOLLEKTION

Astrid Andersen er endnu engang i vælten. Denne gang gælder det hendes interessante og visionærer S/S 15 kollektion.

Den opsigtsvækkende kollektion blev i søndags præsenteret på den engelske modemesse i London, hvor Astrid høstede megen ros, specielt for hendes modige farvevalg.

Silhuetterne er stadig meget sports-inspireret, hvor basketballtrøjer samt busker er stærkt repræsenteret. De grafiske elementer er igen overdimensioneret, dog som altid - udført med stil.

Selve æstetikken er mere kvindagtige, hvilket kommer til udtryk i de beskåret silhuetter. Yderemere er materialevalget utrolig bemærkelsesværdigt, da både velour, mesh, nylon mfl. har et fremragende sammenspil.

Slutteligt kan vi tilføje, at den udsædvanlige Nike Air Rift Sandal, blev brugt flittigt under modeshowet, hvilket manifestere sandalen som et af sommerens bedste fodtøjs valg.

CARHARTT WIP FALL/WINTER 2014

Det første smugkig på den længeventet F/W-14 kollektion fra Carhartt WIP er nu endelig tilgængelig.

Det amerikanske firma bygger flot videre på de moderne tilpasninger af det klassiske arbejdstøj, som Carhartt i sin tid, blev utrolig velkendte og respekteret for.

I denne kollektion har de mere afdæmpet og kølige farver fået en større rolle, hvorpå vi ofte ser Deep Navy, Toscana Red og Light Brown repræsenteret. Carhartt forsætter ydermere med deres fascination af all-over-print, hvor en ny camouflage samt andre variationer kommer til deres ret.

Afslutningsvis har Carhartt igen skabt en unik overtøjskollektion, som endda er blevet forfinet ydereligere. Det især følgende produkter, som pryder overtøjs-paletten: Bu tton-down jakker, Parka Coats og Anorakker.

Du finder nu mange af de nye styles hos SEKTION 1.

'));