OCV X CALVIN KLEIN - FALL/WINTER VIDEO LOOKBOOK

Det velkendte amerikanske mærke Calvin Klein har til denne sæson indgået et kreativt samarbejde med Gregory DeliCarpini Jr . (manden bag det populære online magasin Oyster Colored Velvet ).

Denne første smagsprøve på samarbejdet viser en underspillet samt yderst velkomponeret video lookbook. Hvor idéen om moderne maskulinitet bliver udforsket.

Udvalgte centrale elementer fra Calvin Kleins fall/winter kollektion bliver i videoen fremhævet på fornemmeste vis. Hvor bl.a. close-up, en underspillet cool-ness og et fremragende sangvalg er med til at skabe et en interessant stemning.

Til foråret kan du finde den stærke spring/summer kollektion fra Calvin Klein Jeans i SEKTION 1 butikken.

EN BLOG VI NYDER

Copenhagen Lookbok er en yderst vellykket blog, hvor fotografen Julien Castel dokumentere stilfyldte og elegante personer i Københavns gader.

Julien tager autentiske hverdagsbilleder af modebevidste mænd, hvorpå man sagtens kan få inspiration til sin egen garderobe og personlige stil.

På det seneste har Julien valgt at drage udfra Danmarks grænser, hvilket bl.a. har ført ham til Barcelona. Dette har givet Copenhagen Lookbook en helt ny og fremragende dimension, hvor det stilfyldte gadebillede i Barcelona også er kommet under linsen.

copenhagenlookbook er bestemt et kig værd!

'));