KENDRICK LAMAR ÅBNER OP I NYT INTERVIEW

Det er ingen hemmelighed, at Kendrick Lamar i øjeblikket arbejder på sin længe ventede efterfølger til successen good kid, M.A.A.D City.
Dog har Compton rapperen stadig taget sig tid til diverse interviews og denne morgen gjaldt det radiokanalen Hot 97.

Under interviewet, taler Kendrick om sin seneste single “i” , som efter ham selv er en kærlighedserklæring til ens egen person. Herved spænder sangen utroligt bredt, da de fleste kan relatere til Kendricks lyrik.

Kendrik kommer også ind på hans næste berygtede single “King Kunta” ,og hvilket samarbejde han har haft med Pharrell til det kommende album. Et album, som bliver mere “rå” end good kid, M.A.A.D City, da brugen af levende instrumentering har gjort sig mere gældende.

Slutteligt kommentere rapperen også på Grammy-episoden sidste år mellem ham og Macklemore.

Se hele klippet ovenfor, hvor Kendrick for alvor åbner op.

KENDRICK LAMAR - i

Compton rapperen er omsider tibage med en ny single efter det succesfulde album good kid, m.A.A.d city . Det nye nummer i , er lettere up-tempo og relativ mindre vred end det vi har hørt fra Kendrick på det sidste.

Nummeret er produceret af Rahki og bærer en sample af Isley Brothers soul hit fra 1973 ved navn “That Lady’‘

i er bestemt en forfriskende afveksling og måske tematikker til hans næste studioalbum kan spores i nummeret her. Udgivelsesdatoen samt flere endegyldige detaljer til det kommende album går stadig uvis hen - indtil da kan vi glæde os over singlen her.

'));