PIGALLE BASKETBALL - “STREET LINE"

Det franske mærke Pigalle præsenterede tilbage i juni deres basketball-kollektion, hvilket blev modtaget med åbne arme og klapslaver fra modeverdenen. Nu tre måneder efter er den længeventet kollektion netop blevet udgivet.

Basketball har altid været en af kilderne til Pigalles store inspiration. Folkene bag det franske mærke er endvidere dybt involveret i basketball scenen i Paris, hvilket gør den nye kollektion til en naturlig forlængelse af brandet.

Konceptet bag kollektionen er lettere afslappende samt logo baseret. Metervarerne er dog gjort mere spændende ved hjælp af både fading og tie-dye teknikker, som skaber et interessant udtryk.

ARKITEKTUR PÅ FRANSK

Det franske arkitektfirma Firm Atelier d’Architecture har designet denne franske perle. Huset er blevet døbt ALON HOUSE og er placeret på den flotte franske kyst.

Huset er bygget på en bjergskråning, hvor træer, hav og solskin pryder landskabet. De franske arkitekter har designet huset således, at det er opdelt i forskellige niveauer hen mod havet og kysten, hvilket giver en fantastisk dimenssion mellem huset og havet.

Bygningen består hovedsagligt af armeret beton, glas og træ. Disse bærende elementer skaber et moderne og varmt indtryk, som står i fin kontrast til den naturlige og varme belysning.

Se de flotte billeder af det arkitektoniske mesterværk ovenfor.

'));