DE HOLLANDSKE ARKITEKTER

Arkitektfirmaet fra Holland HILBERINKBOSH, har fornyligt afsluttet dette interessante projekt, som er placeret i den hollandske by Utrechtse. Den prægtige villa går under navnet Dune Villa og er et moderne “levende” hus, hvilket passer flot ind til det naturskønne område.

Huset er delt op i tre områder, som afgrænser sig mod gaden, fyrreskoven og en nærliggende klit.
De vigtigste kvadratmeter af villaen, såsom stue, køkken, kontor, soveværelse, terrasse og bibliotek, er beliggende på første sal. Herved får man ved enhver lejlighed den bedste oplevelse af skoven.

Under etagen er prydet med en pool, som er lukket på alle sider med store glas skydedøre, der sikre en udendørs følelse i vinteren - i de varmere perioder kan poolen omdannes til en udendørs swimmingpool.

Farven på det anvendte beteon er direkte afledt af det nærliggende klitsand. Dette er et yderst vellykket koncept, da den massive beton, bliver mere tro til de naturrige omgivelser.

ARKITEKTUR PÅ FRANSK

Det franske arkitektfirma Firm Atelier d’Architecture har designet denne franske perle. Huset er blevet døbt ALON HOUSE og er placeret på den flotte franske kyst.

Huset er bygget på en bjergskråning, hvor træer, hav og solskin pryder landskabet. De franske arkitekter har designet huset således, at det er opdelt i forskellige niveauer hen mod havet og kysten, hvilket giver en fantastisk dimenssion mellem huset og havet.

Bygningen består hovedsagligt af armeret beton, glas og træ. Disse bærende elementer skaber et moderne og varmt indtryk, som står i fin kontrast til den naturlige og varme belysning.

Se de flotte billeder af det arkitektoniske mesterværk ovenfor.

LIBERTINE-LIBERTINE - F/W 14

Det danskfødte mærke Libertine-Libertine er netop klar med deres fall/winter kollektion samt en tilhørende lookbook.

Til denne sæson blander Libertine-Libertine igen street-elementer med flere klassiske silhuetter, hvilket har et spænende samspil.
Herudover bliver metervarer, kvaliteter, snit, sy og design vægtet højt, hvorpå produkter som bomber jackets, parkacoats, skjorter og bukser får et helt nyt udtryk.

Stilen er casual - dog samtidig formel, hvor rene linjer og detaljer præger det samlet kollektionsbillede.

Du finder flere af de nye produkter fra Libertine-Libertines F/W-kollektion i SEKTION 1 netop nu.

HUSET PÅ KLØFTEN

Denne betagende bygning ligger i Alicante i det sydlige Spanien. Huset er placeret på en kløft, hvilket giver en helt igennem fantastisk udsigt over havet.

Den arkitektoniske inspiration er meget minimalistisk, hvor de rektangulær former har fået frit spil.En både uden- og indendørs trappe forener hele huset på en elegant måde, hvorpå man hurtigt har adgang til alle rum i huset samt den flotte ”uendelige” pool.

Huset er tegnet af de spanske arkitekter Fran Silvestre Arquitectos. Du kan se mere af deres formidable arbejde på deres hjemmeside http://www.fransilvestrenavarro.com .

EN INSTAGRAM VI NYDER

Disse fantastiske billeder af Los Angeles tilhører den kreative danske art-designer Kriss Créol.

Kriss er bosiddende i Los Angeles, hvor han primært beskæftiger sig med reklamer samt grafisk design. Han har bl.a. udviklet reklamekampanger for Kia og Adidas. Herudover er Kriss manden bag Astrid Andersens genkendelige logoprint, som har opnået megen anderkendelse.

Fra hans bopæl i L.A. dokumentere han ved hjælp af Instagram de ekstraordinære sider af den flotte by.

Billederne er altid interessante og gennemførte, så et ”follow” til @kriss_creol kan varmt anbefales.

©: Kriss Créol

RUSSET RESIDENCE AF SPLYCE DESIGN

Dette prægtige Russet Residence af Splyce Design er placeret i West Vancouver på en stejl skråning, hvor modne cedertræer og douglasgran rækker langt mod vest og en havudsigt pryder udsigten mod syd.

Huset er herved skabt således, at disse flotte forhold nydes maksimalt. Dette betyder bl.a. at huset nærmest interagere med stigningen og den fredsfyldte natur. Endvidere er enorme glaspartier behjælpelige til en udsigt udover det sædvanlige. Et godt eksempel på disse udsigtspartier er spisestuen, hvor man har valgt at lade rummet svæve over jorden, hvilket giver en yderst interessant effekt.

Udover den førnævnte spisestue tæller huset bl.a. også en flydende trappe, en sværm af ovenlys, pool med tilhørende terrasse og meget mere.

BORN//RAISED - SPRING/SUMMER 2015

Det danske mærke Born//Raised er nu klar med deres yderst vellykket og enestående lookbok, som fremviser deres kommende spring/summer kollektion ved navn “Born In Blue”.

Minimalismen har igen spillet en væsentlig rolle for denne kollektion, hvilket simpelheden og de rene linjer afspejler. Visse elementer står dog i fornem kontrast til den simple tilgang - her kan brugen af en interessant løbesål samt velcro bl.a. nævnes.

Born//Raised har på ny skabt en fremragende kollektion, der appellerer til de rene skandinaviske linjer. Endvidere er samtlige sko særdeles solide, stilrene og minimalistiske, hvilket gør dem ideel til heldagsbrug.

Du finder allerede nu den nye efterårskollektion i SEKTION 1.

KAWS’ STUDIE I BROOKLYN

Den amerikanske kunstner KAWS åbner nu op for hans opsigtsvækkende studie i Brooklyn. Det japanske arkitektfirma Wonderwall har stået for den fantastiske indretning af studiet. Wonderwall har førhen samarbejdet med KAWS i forbindelse med stiftelsen af en Original Fake og Medicom Toy butik.

Arkitektfirmaet er dog bedst kendt for deres smukke interiør indretninger af alle BAPEs falgship stores, Uniqlo butikker, såvel som den seneste renovering af det franske modehus Colette.

De japanske arkitekter er sluppet utroligt godt fra interiør indretning af dette KAWS studie - her hvor alt magien sker.
På ydresiden smelter murstensfaceden pænt sammen med nabolaget, dog skaber den store døråbning en anden og spænende dimension. Signatur elementerne fra Wonderwall (stål og glas), ses flere steder i studiet, hvilket suppler de farverige kunstværker yderst godt.

Du kan se hele rundturen af KAWS betagende studie her ovenfor.

N.B.K RESIDENCE (2)

Denne imponerende lejlighed er hjemsted for den berømte libanesiske arkitekt Bernard Khoury. Lejligheden er placeret i Beirut og måler i alt 371 kvadratmeter, hvor pladsen er spredt over 3 niveauer.

Det første niveau består af de elementære rum, som hall, spisestue, soveværelse, stue og køkken. På det andet niveau finder man yderligere to soveværelser, samt et fantastisk gulv-til-loft bibliotek, hvilket er tilgængeligt via en bro produceret af massivt stål.
Det øverste nieavu huser swimming pool, terrasse, gæste atelier og personalerum.

Træ har været en gennemgående faktor for denne lejlighed, både gulv samt vægge er prydet med de fineste træsorter.

Endelig er den udendørs pool og terrasse på øverste nieavu krontet med to overdimensioneret antenner, som indenholder områdets belysningsarmaturer. Dette skaber et vældigt blikfang - herved kan lejligheden betragtes fra lang afstand.

I DE HOLLANDSKE SKOVE

Mellem skov, træer, lyng, pilebuske og grønne græsarealer er dette fortræffelige Villa Veth hus placeret i et flot varieret landskab.

Boligen er beliggende i Hattem i Holland - et ideel sted, hvis man nyder naturen og udelivet. Den arkitekttoniske inspiration er hentet fra de velkendte bungalows, som ofte harmoner perfekt med naturen.

Et bærende element for dette skønne hus er de massive glasvægge, hvorpå grænsen mellem inde og ude minimeres. Naturen kan herved bevidnes fra nærmeste hold. Huset er endvidere orienteret mod syd, hvilket skaber et naturligt sollys.

Den fine træterrasse kan opvarmes til de køligere efterårsdage, hermed kan naturen nydes hele året rundt.
De arkitektoniske virkemidler har affødt et lettere abstrakt og slankt ydre, hvorfor bygningen tangere hen mod noget helt specielt og unikt.

Se hvordan natur og moderne arkitektur er blevet flot forenet ovenfor.

'));