LIBERTINE-LIBERTINE - F/W 14

Det danskfødte mærke Libertine-Libertine er netop klar med deres fall/winter kollektion samt en tilhørende lookbook.

Til denne sæson blander Libertine-Libertine igen street-elementer med flere klassiske silhuetter, hvilket har et spænende samspil.
Herudover bliver metervarer, kvaliteter, snit, sy og design vægtet højt, hvorpå produkter som bomber jackets, parkacoats, skjorter og bukser får et helt nyt udtryk.

Stilen er casual - dog samtidig formel, hvor rene linjer og detaljer præger det samlet kollektionsbillede.

Du finder flere af de nye produkter fra Libertine-Libertines F/W-kollektion i SEKTION 1 netop nu.

NORSE PROJECTS - F/W 2014

Med deres rene og friske tilgang til design, kan danske Norse Projects ved lethed stemples, som et af de førende mærker for skandinavisk herretøj.

Norse Projects er utrolig fortrinlig til at kombinere funktion med det klassiske og rene look, hvilket denne F/W kollektion på ny afspejler.

Vandreture har været inspirationskilden til kollektionen, hvorpå produkterne bevidst er blevet pejlet henimod funktionelt hverdagsbrug.
Kollektionen byder hermed på slim-fit isolerende parkacoats, en alsidige navy coach blazer og forskellige farvet PVC-belagte regnjakker. Udover overtøjet bliver kollektionen suppleret fornemt med strik, sweatshirts, T-shirts samt meget mere, hvor metervaren samt kvaliteten som altid er i højsæde.

Du finder mange af produkterne fra den omtalte kollektion hos SEKTION 1 netop nu.

RASCALS’ SPRING/SUMMER 2015

Det danske mærke Rascals er nu klar med deres fornemme lookbook til spring/summer 2015 kollektionen. En kollektion som på fortrinlig vis forsætter i samme spor, hvor den atletiske verden fra 1990’erne har sat sit præg på produkterne.

Den spændene lookbook er skudt i Københavns gader, hvor der skelnes mellem årtidens tendenser og mærkets egen rodfæstethed i deres lokale kvarter. Som tidligere nævnt har det atletiske design været et gennemgående element for denne solide kollektion, hvor sportstøjet er i centrum. Rascals’ egne overbevisninger kommer dog flot til udtryk i metervarerne og designet.

Et særligt højdepunkt er den Muay Thai-inspireret satin varsity jakke, med matchende løse shorts. Alt i alt er det en yderst stærk kollektion fra det unge danske brand.

BORN//RAISED - SPRING/SUMMER 2015

Det danske mærke Born//Raised er nu klar med deres yderst vellykket og enestående lookbok, som fremviser deres kommende spring/summer kollektion ved navn “Born In Blue”.

Minimalismen har igen spillet en væsentlig rolle for denne kollektion, hvilket simpelheden og de rene linjer afspejler. Visse elementer står dog i fornem kontrast til den simple tilgang - her kan brugen af en interessant løbesål samt velcro bl.a. nævnes.

Born//Raised har på ny skabt en fremragende kollektion, der appellerer til de rene skandinaviske linjer. Endvidere er samtlige sko særdeles solide, stilrene og minimalistiske, hvilket gør dem ideel til heldagsbrug.

Du finder allerede nu den nye efterårskollektion i SEKTION 1.

ASTRID ANDERSEN S/S 15 KOLLEKTION

Astrid Andersen er endnu engang i vælten. Denne gang gælder det hendes interessante og visionærer S/S 15 kollektion.

Den opsigtsvækkende kollektion blev i søndags præsenteret på den engelske modemesse i London, hvor Astrid høstede megen ros, specielt for hendes modige farvevalg.

Silhuetterne er stadig meget sports-inspireret, hvor basketballtrøjer samt busker er stærkt repræsenteret. De grafiske elementer er igen overdimensioneret, dog som altid - udført med stil.

Selve æstetikken er mere kvindagtige, hvilket kommer til udtryk i de beskåret silhuetter. Yderemere er materialevalget utrolig bemærkelsesværdigt, da både velour, mesh, nylon mfl. har et fremragende sammenspil.

Slutteligt kan vi tilføje, at den udsædvanlige Nike Air Rift Sandal, blev brugt flittigt under modeshowet, hvilket manifestere sandalen som et af sommerens bedste fodtøjs valg.UGENS SPOT-ON

Et kæmpe frisk vindblæs til den danske musikscene. Dette er indbegrebet af The Minds Of 99, en dansk postpunk-gruppe, som er befriende fornyer, med letbegriblige numre og et sensationelt tekstunivers.

Bandet blev dannet tilbage i 2012, initiativtageren til bandets oprindelse var forsangeren Niels Brandt. Han fik idéen til The Minds Of 99, da han læste et digt skrevet af Tom Kristensen, hvor den danske polarforsker og folkehelt Knud Rasmussen hyldes efter sin død.
Niels blev ekstrem betaget af digtet og inden længe havde han skrevet sangen “Det er Knud som er død” . Niels hev hurtigt fat i sine barndomsvenner, efter sangen var skrevet - og inden længe blev The Minds of 99 endegyldigt en realitet.

Først senere finder Niels Brandt ud af, at Knud Rasmussen (polarforskeren) har tætte bånd til forsangerens egen familie.

Efter dannelsen i 2012, tager tingene hurtigt fart for det danske postpunk-band. De vinder i 2013 DRs Karrierekanonen og inden længe modtager den førnævnte førstesingle “Det er Knud som er død” , stor ros fra forskellige medier. Sangen opnår bl.a. en førsteplads på Det Elektriske Barometer og bliver senere kåret til P3s Uundgåelige i februar.

I maj (2014), udgiver The Minds Of 99 deres længeventet debutalbum ved selv samme navn. Et album, hvor atypiske keyboard-figuer blandet med hæderligt vokalarbejde toner sammen i en nyskabende symfoni af kraft og dristighed.

The Minds Of 99 har bestemt potentialet til at tage kronen, som Danmarks næste store rockband.

Hør sangen “Rav” fra det omtalte debutalbum her.

FROM A JOURNAL

Det danske herretøjsmærke Journal er snart klar med deres længe ventede AW 14 kollektion, som byder på super fine detaljer og kvaliteter.

Hvis du ikke er bekendt med mærket, kan det kort beskrives af spændende metervarer i et udfordrende men tidløst formsprog, som er den samlede filosofi bag Journal.

Journal har generelt til formål, at fremstille tøj i et højt kvalitetsniveau, hvor detajlerne og metervarerne er ekstraordinære. Deres fornemmeste opgave er, at skabe en langtids holdbar garderobe, der stadig er interessant sæson efter sæson.

De kreative mennesker bag mærket, udtaler at inspirationen altid bunder i personlige interesser så som kunst, arkitektur, litteratur, processer og generelle oplevelser. Det tidløse men ofte udfordrende formsprog, fungerer som fundamentet for hver kollektion. Det at tage modige valg og tænke stort - på samme  vis som skulle man tegne et rådhus eller udforme et kunstværk - beskriver design processen og vigtigheden af både de store og små detaljer i hvert produkt. Dette skaber en meget ekspressiv og kontinuerlig udvikling i mærkets kollektioner.

I denne AW 14 kollektion har et særlig bombastisk stykke arkitektur og dets former været grundlag for inspirationen. Dette har skabt rene linjer, som samtidig er opsigtsvækkende og stilfulde. Denne kombination er utrolig vellykket samt tro mod konceptet.

Journal er tilgængeligt i forretninger som Oak New York, Vibskov Boutique København og N.Y., Soulland mv. og nu er mærket at finde hos SEKTION 1.

TOPMAN x ASTRID ANDERSEN

Den danske modedesigner Astrid Andersen er indgået et samarbejde med engelske TOPMAN.
Denne kollaboration har resluteret i 17 produkter, hvor det luksuriøse streetwear er et gennemgående element.

Samlingen er overvejende overdimensioneret, hvor den klassiske Astrid Andersen signatur (A’et), er i centrum med en intelligent farvepalet. Det er især sort, hvid og nellike pink, som ofte er repræsenteret.

Disse farver bliver endvidere forstærket ved brugen af forskellige kvaliteter og metervarer. Herudover har kobberfolie og chunky kobber haft en stor indflydelse, hvilket yderligere skaber en ny dimension.

Modellen til denne billedeserie er selvste A$AP Ferg, som Astrid Andersen er stor fan af. Vi er til gengæld fan af den danske designer, som formår at opretholde en elegant kreativitet og enkelhed.
UGENS SPOT-ON

Den aarhusianske r'n'b-poet Karl William er denne uges SPOT-ON-KUNSTNER.
Karl William er blot 19 år, men har allerede vist sit værd på den danske musikscene.

Han blev især kendt for nummeret “Kostumeramt”, en småsårbar og trap-inspireret r'n'b-sag om nattelivets problemstillinger.
Sangen “Kostumeramt” er fra EP'en “1. Sal”, som det unge musiktalent udgav i september sidste år. “1. Sal” er en sublime EP, hvor Karls lyrik flyder fantastisk sammen med Orbit Crews og Tais produktioner.

Siden udgivelsen af “1. Sal” har tiden været travl og succesfuld for den unge herre. Han har bl.a. optrådt på Vega ved koncerten “Vegas Udvalgte”, en koncert hvor spillestedet Vega hylder nye danske talenter.
Herudover har han modtaget stor anerkendelse fra bl.a. Soundvenue, som har udnævnt Karl William til ét af de største håb i den danske musikbranche.

Sidst, men ikke mindst, har r'n'b-poeten selvfølgelig også formået at udgive en sprit-ny EP ved navn “Døende”.
På denne EP leger Karl William med drømmende elektorniske synth instrumenter og beats, som kan associeres hen til en poetisk soul-lyd.

Karl rammer noget helt unikt, hvor det samtidig passer ind i tidens tendenser, hvorpå den eftertænksomme r'n'b er kommet mere til sin ret.

“Døende” er med sine syv imponerende numre interessant helt fra start til slut. Endvidere er EP'en utrolig velproduceret og Karl Williams poetiske kundskaber skinner for alvor igennem.

“Døende” kan købes på  iTunes nu. Herudover er den også tilgængelige på streaming-tjenester som Spotify og WiMP.

Hør nummeret “3 Døgn” her fra ovennævnte EP.

picture: Soundvenue

ON THE RUN

I April annocerede Mr. & Mrs. Carter deres første musikalsketurné sammen.

Forventningerne har siden annonceringen været tårnhøje og nu har vi endelige fået et lille indblik i universet på den kommende tour.

Roc Nation har slået pjalterne sammen med Park Woodentertainment, for at fremme parrets “On The Run Tour”. Disse to selskaber har sammen skabt en stjernespækket samt storslåede trailer til denne længeventet turné.

Med titlen “RUN” har instruktøren Melina Matsoukas komponeret en hæsblæsende action-trailer med optrædener fra bl.a. Sean Penn, Jake Gyllenhaal, Don Cheadle, Blake Lively samt mange flere.
JAY Z og Beyoncés roller i traileren leder klart tanker hen mod ikonfigurerne Bonnie & Clyde.

Selvom traileren slutteligt blankt afviser nogen form for udgivelse af en længerevarende film, kan vi dog stadig glæde os over denne sublime trailer og en fremtidig turné, dog kun i USA - so far.

Se hele “RUN” traileren ovenfor.

'));