PHARRELL & adidas Originals - POLKA DOT PACK

Året er ved at gå sin stille gang mod det kommende 2015, hvilket har givet Pharrell og adidas muligheden for at sende deres sidste Stan Smith samarbejde på gaden - inden nye kreative idéer skal realiseres i 2015.

Denne gang har Stan Smith silhouetten fået et nyt og interessant “twist” med de såkaldte “Polka Dots”. Disse prikker pryder både skoene i deres store (nederste billede) og mindre format (øverste billede).

Igen har Pharrell og adidas valgt, at kreere en matchende overdel til skoene. Den velkendte adidas track-jacket har endnu engang været i partnerskabets søgelys - det nye tiltag til jakken, ses ovenfor.

Dette samarbejde vil blive tilgængeligt i slutningen af november samt midt december.


STAN SMITH x STAN SMITH

Dette efterår bliver Seth Macfarlanes TV-show American Dad forflyttet til den amerikanske online- og TV-tjenesten TBS. I denne anledning har adidas og American Dad, skabt denne ovenstående Stan Smith sneaker for at hylde showets nykommende sæson.

Det er selvfølgelige seriens berygtede hovedkarakter Stan Smith, som ligger ansigt til disse special-edition Stan Smith sneakers - det hele går op i en højere enhed. Både tennisikonets ansigt er erstattet med hovedkarateren Stan Smith, samtidig med at indlægssålen er en animeret tegning af Stan.

Denne American Dad! x adidas Origianals udkommer d. 18 oktober.

A.P.C. x KANYE F/W 14

Seks måneder efter forpremieren af deres andet og sandsynligvis sidste kollaborative kollektion, har Kanye West og A.P.C. frontmanden Jean Touitou netop annonceret at F/W 14 samarbejdet officielt lanceres i denne måned.

Præsentationen udviser samme sæt antræk, som vi så tilbage i januar, hvor de to minimalister dykkede dybt ned i Jean Touitous dyre millitær-samling, hvilket skabte det velkendte inspirationsgrundlag.

Inspirationen har nu resulteret i lusuriøst og simplistisk komfortabelt tøj, som opretholder en fornem identitet.

Selve proccessen omkring den længeventet kollektion har eftersigende været adeles langvarig, da Kanye er yderst perfektionistisk .
Perfektionen er dog kommet A.P.C. og Kanye tilgode, da slutresultatet er ekstrem vellykket.

PIGALLE x NIKE AIR RAID

Igår præsenterede Pigalle deres nye basketball kollektion ved modeugen i Paris. Basketball har altid været en af kilderne til Pigalles store inspiration. Folkene bag det franske mærke er endvidere dybt involveret i basketball scenen i Paris, hvilket gør den nye kollektion til en naturlig forlængelse af brandet.

Den nye Pigalle Basketball kollektion bygger også på et samarbejde ved siden af beklædningsdelen.
De fleste af jer vil huske det seneste samarbejde med Nike og deres Air Force 1, hvor den klassiske sko blev udgivet i to versioner med matchende tøj.
Denne gang har Pigalle og Nike slået hovederne sammen på ny, for at kreere en ny fortolkning af den klassiske Nike Air Raid.

Nike Air Raid er grundlæggende kendt for sin rene æstetik, hvilket Pigalle flot har taget til sig og givet skoen et minimalt look. Skoen kommer i to forskellige farvevarianter hvid og bordeaux - med et snart af lilla.

Pigalle har slutteligt tilføjet følgende ord på hælen: “FOR OUTDOOR USE ONLY”, dette kan i den grad tolkes som en kærlighedserklæring til basketball.

Der er endnu ikke oplyst en udgivelsesdato for disse sneakers.

A BATHING APE x COCA-COLA

Det japansk-baseret mærke A Bathing Ape annonceret i sidste uge et samarbejde med et af verdens mest velkendte brands, nemlig Coca-Cola.

Anonceringen havde ikke mange informationer eller billeder med på vejen, hvorfor vi måtte vente i spænding.

Nu er kollektionen endelig blevet offenligtgjort og den skuffer næppe - tværtimod. Hele spektret af kollektionen er gennemført fra ende til anden.
A Bathing Ape har formået at inkorporere læskedrikgiganten i et unikt modeunivers.

De to fagområder mødes på fornemmeste vis, hvorpå begge parter bibeholder deres identitet udadtil. A Bathing Ape har bl.a. taget deres ikoniske camouflage mønster og fusioneret det med Coca-Colas famøse røde farve.

Herudover rummer kollektionen også limited-edition prints samt et speciallavet G-Shock ur. Andre gimmicks som yo-yo og drikkeglas er også repærsenteret i denne fortræffelige kollektion.

Alle elementer fra ovenstående kollektionen bliver lanceret d. 5 juli.

PHARRELL WILLIAMS x G-STAR “RAW FOR THE OCEANS’‘

Den kreative alt-mulig-mand Pharrell Williams har slået pjalterne sammen med det velkendte hollandske tøj brand G-Star . I fællesskab har de skabt et unikt tøj koncept, hvorpå naturen samt havet bliver beskytte på bedste vis.

Kollektionen er kreeret af Pharrell og produceret i samarbejde med Bionic Yarn, Vortex Project og Parley. Hvert produkt er opbygget af fibre fremstillet af genbrugte plastikflasker, hvilket minimere vandforbruget for produktionen betydeligt - herved skades miljøet ikke.

Subtile detaljer samt en afdæmpede farvepalet er hovedelementerne i den designmæssige del. Disse kombinationer skaber både en raffineret og opsigtsvækkende udstråling.

Kollketionen er tilgængelige hos udvalgte forhandlere til september.

'));