PIGALLE BASKETBALL - “STREET LINE"

Det franske mærke Pigalle præsenterede tilbage i juni deres basketball-kollektion, hvilket blev modtaget med åbne arme og klapslaver fra modeverdenen. Nu tre måneder efter er den længeventet kollektion netop blevet udgivet.

Basketball har altid været en af kilderne til Pigalles store inspiration. Folkene bag det franske mærke er endvidere dybt involveret i basketball scenen i Paris, hvilket gør den nye kollektion til en naturlig forlængelse af brandet.

Konceptet bag kollektionen er lettere afslappende samt logo baseret. Metervarerne er dog gjort mere spændende ved hjælp af både fading og tie-dye teknikker, som skaber et interessant udtryk.

Y-3 FALL 2014 EDITORIAL AF WISH

Det inspirerende undermærke fra adidas ( Y-3), har denne gang været i Wish’s varetægt, hvor en flot editorial af mærkets fall 14 kollektion er blevet skabt.

Som altid, er farvepaletten domineret af sort, hvor simpelhed og lettere abstrakte sportssilhuetter er i centrum. Det tekniske i sportstøjet er flot kombineret med det velkendte high-end-look.

Udover tøjet bliver der også kastet et blik på de populære sneakers fra denne sæson, hvor den røde Qasa sneaker tager meget fokus. De klassiske Y-3 silhuetter er dog stadig flot repræsenteret i nye colorways.

Du kan se flere billeder af denne vellykket editorial på Wish egen hjemmeside.

COMME des GARÇONS SHIRT “THE GREAT ESCAPE’‘

Magasinet Visual Tales har kastet sig over en fornem editorial af COMME des GARÇONS SHIRT opsigtsvækende efterår/vinter-kollektion.

Selve kollektionen udviser visse eksperimenterende elementer, hvor et mix af forskellige metervarer er essentiel. Herudover ser vi også interessante skjorte silhuetter, som top-tier og button down. Den klassiske COMME des GARÇONS stribet long-sleeve er også at finde i kollektionen, dog i en ny fortolket udgave.

Billedeserien er fotograferet af Jerry Buttles og stylet af David Vandewal. Inspirationen til denne editorial er hentet fra Steve McQueen’s kendte film ved samme navn (’'The Great Escape”) .

HEROES

Til efteråret lander Wood Woods AW 2014 kollektion i SEKTION 1 og Cadovius & Co.

Kollektionen er fyldt med unikke produkter samt kvaliteter der leder tankerne hen mod sportens verden. De sportstekniske kvaliteter ses i alt fra jakker til de klassiske track-style pants.

Det gennemgående tema for kollektionen er helte, hvor den amerikanske krigsfilm “The Guns Of Naverone” fra 1961 har været den helt store inspirationskilde. Ydermere er grundlæggernes egne helte også afbilledet på forskellige styles. Endnu et unikt kollektionskoncept fra Wood Wood.

Slutteligt kan vi kun sige, at der er meget mere i vente fra Wood Wood hos SEKTION 1.

'));