PHARRELL & adidas Originals - POLKA DOT PACK

Året er ved at gå sin stille gang mod det kommende 2015, hvilket har givet Pharrell og adidas muligheden for at sende deres sidste Stan Smith samarbejde på gaden - inden nye kreative idéer skal realiseres i 2015.

Denne gang har Stan Smith silhouetten fået et nyt og interessant “twist” med de såkaldte “Polka Dots”. Disse prikker pryder både skoene i deres store (nederste billede) og mindre format (øverste billede).

Igen har Pharrell og adidas valgt, at kreere en matchende overdel til skoene. Den velkendte adidas track-jacket har endnu engang været i partnerskabets søgelys - det nye tiltag til jakken, ses ovenfor.

Dette samarbejde vil blive tilgængeligt i slutningen af november samt midt december.


STAN SMITH x STAN SMITH

Dette efterår bliver Seth Macfarlanes TV-show American Dad forflyttet til den amerikanske online- og TV-tjenesten TBS. I denne anledning har adidas og American Dad, skabt denne ovenstående Stan Smith sneaker for at hylde showets nykommende sæson.

Det er selvfølgelige seriens berygtede hovedkarakter Stan Smith, som ligger ansigt til disse special-edition Stan Smith sneakers - det hele går op i en højere enhed. Både tennisikonets ansigt er erstattet med hovedkarateren Stan Smith, samtidig med at indlægssålen er en animeret tegning af Stan.

Denne American Dad! x adidas Origianals udkommer d. 18 oktober.

STAN SMITH PRIMEKNIT

Siden denne ikoniske sko blev re-releaset tidligere i år, har vi set mange forskellige udgaver af den. Det har især været de mere eksklusive elementer, som har præget overdelen. Her kan vi nævne varianter som consortium reptile udgaven, samarbejdet med CLOT og ikke mindst den nylige Pharrell Williams version, hvor Pharrell selv har håndmalet 10 helt unikke par.

Nu giver adidas Originals den klassiske silhuette en helt ny drejning med udgivelsen af denne Primeknit version. I stedet for det traditionelle overlæder er modellen udstyret med en fuldt strikket overdel, hvorpå de tradtionelle farver (hvid og grøn) stadig er bibeholdt.

I en fantastik kombination af nyt og gammelt, bevarer skoen heldigvis sin off-white sål, hvilket stadig giver den et tidløst look.

'));