A.P.C. FALL/WINTER 15

I den forgangne uge har flere parisiske brands fremvist deres efterår/vinter kollektioner i deres hjemby. Et af de parisiske brands, som gang på gang forbliver relevante og skaber opmærksomhed er Jean Touitous A.P.C.

Den kommende F/W 15 kollektion byder på flere A.P.C. favoritter, såsom shearling kraver, lange trench- og robe coats, bomber-jackets samt et udvalg af strik og skjorter.

Jean Touitou har beholdt den klassiske minimalistiske stil, hvilket på fornemmeste vis går hånd i hånd med den franske stil og smag.

Udover den minimalistiske stil er farvepaletten til denne kollektion yderst velovervejet, hvor beige og navy kan udnævnes som omdrejningspunkterne for de resterende komplementære farver.

Slutteligt byder kollektionen også på et samarbejde mellem Timberland og A.P.C., hvilket bl.a. ses på flere af de ovenstående lookbook-billeder.

PIGALLE BASKETBALL - “STREET LINE"

Det franske mærke Pigalle præsenterede tilbage i juni deres basketball-kollektion, hvilket blev modtaget med åbne arme og klapslaver fra modeverdenen. Nu tre måneder efter er den længeventet kollektion netop blevet udgivet.

Basketball har altid været en af kilderne til Pigalles store inspiration. Folkene bag det franske mærke er endvidere dybt involveret i basketball scenen i Paris, hvilket gør den nye kollektion til en naturlig forlængelse af brandet.

Konceptet bag kollektionen er lettere afslappende samt logo baseret. Metervarerne er dog gjort mere spændende ved hjælp af både fading og tie-dye teknikker, som skaber et interessant udtryk.

PIGALLE x NIKE AIR RAID

Igår præsenterede Pigalle deres nye basketball kollektion ved modeugen i Paris. Basketball har altid været en af kilderne til Pigalles store inspiration. Folkene bag det franske mærke er endvidere dybt involveret i basketball scenen i Paris, hvilket gør den nye kollektion til en naturlig forlængelse af brandet.

Den nye Pigalle Basketball kollektion bygger også på et samarbejde ved siden af beklædningsdelen.
De fleste af jer vil huske det seneste samarbejde med Nike og deres Air Force 1, hvor den klassiske sko blev udgivet i to versioner med matchende tøj.
Denne gang har Pigalle og Nike slået hovederne sammen på ny, for at kreere en ny fortolkning af den klassiske Nike Air Raid.

Nike Air Raid er grundlæggende kendt for sin rene æstetik, hvilket Pigalle flot har taget til sig og givet skoen et minimalt look. Skoen kommer i to forskellige farvevarianter hvid og bordeaux - med et snart af lilla.

Pigalle har slutteligt tilføjet følgende ord på hælen: “FOR OUTDOOR USE ONLY”, dette kan i den grad tolkes som en kærlighedserklæring til basketball.

Der er endnu ikke oplyst en udgivelsesdato for disse sneakers.

“G  I  R  L” I PARIS

For at sprede budskabet omkring den massive hyldest af kvinder har Pharrell i samarbejde med Galerie Perrotin skabt en fantastisk kunstudstilling.

Udstillingen rummer i alt 40 værker, hvor 10 af værkerne er special fremstillet til anledningen. Disse værker tæller bl.a. Takashi Murakamis hyldest til Pharrell og hans kone i brudekjole, kunstneren Daniel Arsham har støbt en full-size glasskårs skulptur af Pharrell og KAWS har kreeret kunstværket til Pharrells nye parfume.

Udover de 10 special fremstillet værker, huser udstillingen også fremragende kunstværker fra Andy Warhol, Terry Richardson, Yoko Ono, Klara Kristalova, Prune Nourry og Rob Pruitt.

Udstilligen finder sted i lidt over 2 måneder, hvortil overskriften er: “Værker af kvinder og kærlighed, set fra forskellige vinkler”.

Hvis du skulle befinde dig i Paris i det kommende stykke tid, er Galerie Perrotin et sikkert besøg værd.

Salle de Bal
60 Rue de Turenne
75003 Paris

'));