A.P.C. FALL/WINTER 15

I den forgangne uge har flere parisiske brands fremvist deres efterår/vinter kollektioner i deres hjemby. Et af de parisiske brands, som gang på gang forbliver relevante og skaber opmærksomhed er Jean Touitous A.P.C.

Den kommende F/W 15 kollektion byder på flere A.P.C. favoritter, såsom shearling kraver, lange trench- og robe coats, bomber-jackets samt et udvalg af strik og skjorter.

Jean Touitou har beholdt den klassiske minimalistiske stil, hvilket på fornemmeste vis går hånd i hånd med den franske stil og smag.

Udover den minimalistiske stil er farvepaletten til denne kollektion yderst velovervejet, hvor beige og navy kan udnævnes som omdrejningspunkterne for de resterende komplementære farver.

Slutteligt byder kollektionen også på et samarbejde mellem Timberland og A.P.C., hvilket bl.a. ses på flere af de ovenstående lookbook-billeder.

OCV X CALVIN KLEIN - FALL/WINTER VIDEO LOOKBOOK

Det velkendte amerikanske mærke Calvin Klein har til denne sæson indgået et kreativt samarbejde med Gregory DeliCarpini Jr . (manden bag det populære online magasin Oyster Colored Velvet ).

Denne første smagsprøve på samarbejdet viser en underspillet samt yderst velkomponeret video lookbook. Hvor idéen om moderne maskulinitet bliver udforsket.

Udvalgte centrale elementer fra Calvin Kleins fall/winter kollektion bliver i videoen fremhævet på fornemmeste vis. Hvor bl.a. close-up, en underspillet cool-ness og et fremragende sangvalg er med til at skabe et en interessant stemning.

Til foråret kan du finde den stærke spring/summer kollektion fra Calvin Klein Jeans i SEKTION 1 butikken.

PIGALLE BASKETBALL - “STREET LINE"

Det franske mærke Pigalle præsenterede tilbage i juni deres basketball-kollektion, hvilket blev modtaget med åbne arme og klapslaver fra modeverdenen. Nu tre måneder efter er den længeventet kollektion netop blevet udgivet.

Basketball har altid været en af kilderne til Pigalles store inspiration. Folkene bag det franske mærke er endvidere dybt involveret i basketball scenen i Paris, hvilket gør den nye kollektion til en naturlig forlængelse af brandet.

Konceptet bag kollektionen er lettere afslappende samt logo baseret. Metervarerne er dog gjort mere spændende ved hjælp af både fading og tie-dye teknikker, som skaber et interessant udtryk.

LIBERTINE-LIBERTINE - F/W 14

Det danskfødte mærke Libertine-Libertine er netop klar med deres fall/winter kollektion samt en tilhørende lookbook.

Til denne sæson blander Libertine-Libertine igen street-elementer med flere klassiske silhuetter, hvilket har et spænende samspil.
Herudover bliver metervarer, kvaliteter, snit, sy og design vægtet højt, hvorpå produkter som bomber jackets, parkacoats, skjorter og bukser får et helt nyt udtryk.

Stilen er casual - dog samtidig formel, hvor rene linjer og detaljer præger det samlet kollektionsbillede.

Du finder flere af de nye produkter fra Libertine-Libertines F/W-kollektion i SEKTION 1 netop nu.

NORSE PROJECTS - F/W 2014

Med deres rene og friske tilgang til design, kan danske Norse Projects ved lethed stemples, som et af de førende mærker for skandinavisk herretøj.

Norse Projects er utrolig fortrinlig til at kombinere funktion med det klassiske og rene look, hvilket denne F/W kollektion på ny afspejler.

Vandreture har været inspirationskilden til kollektionen, hvorpå produkterne bevidst er blevet pejlet henimod funktionelt hverdagsbrug.
Kollektionen byder hermed på slim-fit isolerende parkacoats, en alsidige navy coach blazer og forskellige farvet PVC-belagte regnjakker. Udover overtøjet bliver kollektionen suppleret fornemt med strik, sweatshirts, T-shirts samt meget mere, hvor metervaren samt kvaliteten som altid er i højsæde.

Du finder mange af produkterne fra den omtalte kollektion hos SEKTION 1 netop nu.

NEIGHBORHOOD x CARHARTT - FALL 14

De mangeårige samarbejdspartnere NEIGHBORHOOD og Carhartt er igen gået sammen om et interessant kollaborativt projekt.

På ny har virksomhederne gennem deres fælles passion for arbejdstøj  skabt en fall-kollektion, hvor kunsthåndværk og kvalitet er i højsæde. Hvert produkt har en tydelig opmærksomhed på detaljer samt æstetik.
Et spænende tiltag i denne kollektion er NEIGHBORHOOD’s  massive leopard på Carhartt’s slidstærke lærredskvaliteter, hvilket giver et nyt twist.

Kollektionen rummer et udvalg af busker, jakker, sweatshirts, t-shirts, caps, huer og andre gadgets, som bliver tilgængelig verden over d. 4. september.

RASCALS’ SPRING/SUMMER 2015

Det danske mærke Rascals er nu klar med deres fornemme lookbook til spring/summer 2015 kollektionen. En kollektion som på fortrinlig vis forsætter i samme spor, hvor den atletiske verden fra 1990’erne har sat sit præg på produkterne.

Den spændene lookbook er skudt i Københavns gader, hvor der skelnes mellem årtidens tendenser og mærkets egen rodfæstethed i deres lokale kvarter. Som tidligere nævnt har det atletiske design været et gennemgående element for denne solide kollektion, hvor sportstøjet er i centrum. Rascals’ egne overbevisninger kommer dog flot til udtryk i metervarerne og designet.

Et særligt højdepunkt er den Muay Thai-inspireret satin varsity jakke, med matchende løse shorts. Alt i alt er det en yderst stærk kollektion fra det unge danske brand.

A.P.C. x KANYE F/W 14

Seks måneder efter forpremieren af deres andet og sandsynligvis sidste kollaborative kollektion, har Kanye West og A.P.C. frontmanden Jean Touitou netop annonceret at F/W 14 samarbejdet officielt lanceres i denne måned.

Præsentationen udviser samme sæt antræk, som vi så tilbage i januar, hvor de to minimalister dykkede dybt ned i Jean Touitous dyre millitær-samling, hvilket skabte det velkendte inspirationsgrundlag.

Inspirationen har nu resulteret i lusuriøst og simplistisk komfortabelt tøj, som opretholder en fornem identitet.

Selve proccessen omkring den længeventet kollektion har eftersigende været adeles langvarig, da Kanye er yderst perfektionistisk .
Perfektionen er dog kommet A.P.C. og Kanye tilgode, da slutresultatet er ekstrem vellykket.

COMME des GARÇONS SHIRT “THE GREAT ESCAPE’‘

Magasinet Visual Tales har kastet sig over en fornem editorial af COMME des GARÇONS SHIRT opsigtsvækende efterår/vinter-kollektion.

Selve kollektionen udviser visse eksperimenterende elementer, hvor et mix af forskellige metervarer er essentiel. Herudover ser vi også interessante skjorte silhuetter, som top-tier og button down. Den klassiske COMME des GARÇONS stribet long-sleeve er også at finde i kollektionen, dog i en ny fortolket udgave.

Billedeserien er fotograferet af Jerry Buttles og stylet af David Vandewal. Inspirationen til denne editorial er hentet fra Steve McQueen’s kendte film ved samme navn (’'The Great Escape”) .

'));